Снага која долази из природе

Када се путовање одужи или градска гужва узме свој данак, окрепи се чистом енергијом коју ћеш пронаћи у Drive Cafe rаw баровима.

Здрави састојци попут воћа и житарица гарантују надокнаду потребне енергије и са собом носе узбудљиве комбинације егзотичних укуса.

drive cafe raw bars orange cocoa

Raw бар - додатна енергија на путу

Енергетске посластице које садрже једноставне и природне састојке, подижу ниво енергије и враћају нам потребну снагу. На НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама пронаћи ћеш четири различита микса укусне сирове енергије, обогаћене егзотичним воћем, какаом, кокосом или поморанџом.

Укусни спој егзотике и енергије

Комбинација кокос и какао осваја својим освежавајућим укусом тропских предела пружајући здрав извор калорија и енергије која потиче из потпуно природних састојака.

drive cafe raw bar coconut and cocoa taste

Снажни талас тропских укуса

Raw бар маракуја и кокос природан је извор здраве енергије из кокоса, маракује и урми који чине чак 65% ове енергетске плочице.

drive cafe raw bar maracuja and coconut

Експлозија укуса и снаге

Какао зрна, какао у праху и урме у чак 73% овог raw бара, права су посластица за оне који уживају у рескости какао-укуса. Овај raw бар представља једну од најчистијих форми чоколаде коју можете пронаћи на тржишту.

drive cafe raw bars cocoa taste

Свежина поморанџе и интензитет какао укуса

Ако желиш да се препустиш правом укусу егзотике и осетиш освежење које могу пружити само цитруси, онда је за тебе наша фантастична комбинација – поморанџа и какао зрна.

drive cafe raw bars orange cocoa taste

За који год укус да се одлучиш нећеш погрешити.
Придружи нам се на НИС Петрол и Гаcпром бензинским станицама и поред чисте и квалитетне енергије за свој аутомобил, пронађи и енергију за себе.