Снага из природе

Када се путовање одужи или градска гужва узме свој данак, окрепи се чистом енергијом коју ћеш пронаћи у Drive Cafe raw баровима.

Воће и житарице комбинују сирову енергију и освежавајуће егзотичне укусе – за сваки корак у коме ти треба здрав и хранљив, а кратки предах.

Raw бар - додатна енергија на путу

Енергетске посластице које садрже једноставне и природне састојке, подижу ниво енергије и враћају нам потребну снагу. На НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама пронаћи ћеш четири различита микса укусне сирове енергије, обогаћене егзотичним воћем, какаом, кокосом или поморанџом.

Укусни спој егзотике и енергије

Комбинација кокос и какао привући ће те освежавајућим аромама тропских предела. Представљамо ти здрав извор калорија и енергије из потпуно природних састојака.

drive cafe raw bar coconut and cocoa taste

Снажни талас тропских укуса

Raw бар маракуја и кокос природан је извор здраве енергије из кокоса, маракује и урми који чине чак 65% ове енергетске плочице.

drive cafe raw bar maracuja and coconut

Експлозија укуса и снаге

Какао зрна, какао у праху и урме чине чак 73% овог raw bara и најбоља су мера за оне који уживају у рескости какао укуса. Овај raw bar је једна од најчистијих форми чоколаде коју можеш пробати на тржишту.

drive cafe raw bars cocoa taste

Снага кикирикија и префињеност слане карамеле

Ако желиш да у твој дан уплови додатна енергија која ће донети савршени баланс, за тебе је нова фантастична комбинација хрскавог кикирикија и префињене слане карамеле.

За који год укус да се одлучиш нећеш погрешити.
Придружи нам се на НИС Петрол и Гаcпром бензинским станицама и поред чисте и квалитетне енергије за свој аутомобил, пронађи и енергију за себе.