НИС Гаспром лични кабинет

Лични кабинет омогућава Вам да пратите потрошњу у реалном времену путем десктоп рачунара, као и да проверите расположиво стање на картици у сваком тренутку. Поред тога, можете да извршите трансфер средстава и да пратите аналитику, која је битна за доношење пословних одлука.

Сазнајте више

Апликација Gazprom card

Наша апликација је намењена професионалним корисницима, који желе да унапреде своје пословање коришћењем једноставног система за набавку и праћење потрошње горива.

Сазнајте више

Електронска фактура

Ова услуга Вам омогућава да примате све фактуре е-поштом, уместо у папирном облику и тиме доприноси повећању продуктивности и смањењу трошкова.

Сазнајте више

Електронска наплата путарине (ТАГ)

ТАГ уређај за електронску наплату путарине можете да купите и допуните на основу унапред расположивих средстава на дебитним картицама за гориво.

Сазнајте више

Прање аутомобила

Нека возила Ваше компаније увек сијају пуним сјајем. Све кориснике НИС Гаспром картице очекује додатна услуга прања возила у нашим аутоматским перионицама. Одржавање возног парка никад није било лакше уз мобилну апликацију Ready2Wash.

Сазнајте више

Помоћ на путу

Уколико је током Вашег путовања дошло до квара, саобраћајне незгоде, оштећења или неког другог непредвиђеног догађаја, можете позвати Кориснички центар COFUS aсистенције и у најкраћем могућем року биће Вам пружена адекватна помоћ.

Сазнајте више

Замена и поправка стакала

Замените и поправите стакла на свом аутомобилу лакше него икад до сад. У сарадњи са нашим партнером, Carglass сервисом, омогућили смо 15% попуста на замену и поправку стакала на Вашем возилу.

Сазнајте више