G-Drive дизел

Гориво врхунског квалитета, које доприноси побољшаној стартности мотора и максималним перформансама, претварајући твоју вожњу у јединствено искуство. G-Drive дизел отклања нечистоће и спречава појаву корозије.

G-Drive 100

Произведено према највишим технолошким стандардима, G-Drive 100 је гориво нове снаге које ће твом мотору пружити професионалну заштиту, а теби сигурнију и узбудљивију вожњу. Поред тога, уклања нечистоће у мотору и побољшава перформансе мотора.

ОПТИ дизел

Наш дизел је адитивирано евро дизел гориво, које у себи садржи високо технолошке адитиве. Специјално креирана формула оптималних састојака пружа заштиту мотору твог возила и омогућава његов стабилнији рад. Кроз заштиту мотора омогућава ти уштеду на дугорочном нивоу.

ОПТИ бензин 95

ОПТИ бензин је адитивирано гориво од 95 октана. Обогаћивањем стандардног бензина са високотехнолошким адитивом добијено је гориво, чијом редовном употребом може доћи до смањења потрошње горива, ређих појава квараова на мотору и оптималне заштите мотора.

ОПТИ ауто гас

Aуто гас је идеално гориво за возила која су за њега дизајнирана, као и за конвертоване аутомобиле. Ово гориво је безбедно, омогућава знатну уштеду и смањује загађење животне средине, захваљујући мањој емисији CO2 у поређењу са емисијама возила која користе друге врсте горива.

Евро дизел

Наш стандардни евро дизел произведен је у складу са последњим ЕУ стандардом квалитета. Зима је период када посебно доказује свој квалитет.

Евро премијум БМБ 95

Одличан избор за аутомобиле свих генерација, како због очувања животне средине, тако и због очувања самог возила. Евро Премијум БМБ 95 је безоловни бензин са 95 октана, произведен у складу са европским стандардом квалитета бензина.

Метан ЦНГ

Компримовани природни гас, познатији као метан, је природни гас који се употребљава као енергент у индустрији или као погонско гориво у возилима. Коришћењем овог ЦНГ горива остварујеш значајну финансијску уштеду, у зависности од возила.

Електропуњачи

НИС Петрол и Гаспром иду у корак са најновијим енергетским трендовима. Зато смо свим возачима који поседују возило на електрични погон омогућили да на брз и лак начин обезбеде енергију за своје аутомобиле у Србији и Европи, кроз регионалну charge&GO мрежу и мрежу њихових партнера.