Информиши се уз наше сајтове

family packing products in car at nis petrol station

Упознај НИС Петрол и Гаспром станице

Упознај се са нашим горивима и осталим производима на једном месту. Прати новости о новим понудама и промоцијама, које те очекују на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама и уживај у занимљивим блог текстовима.

nisgazprom.rs
man smiling and holding nisotec product

Упознај квалитетна Нисотек мазива

Упознај наш бренд моторних уља и техничких течности за аутомобиле. Овде прочитај све о нашим квалитетним уљима и мазивима. Уживај у сваком путовању уз сигурну подршку за твој аутомобил.

nisotec.eu

Прати нас на друштвеним мрежама

facebook logo

@SaNamaNaPutuSrbija

Фејсбук страница Са нама на путу је дестинација за све путнике и купце на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама. Овде можеш пронаћи информације о разноврсним производима и услугама, као и новинама које те чекају на нашим станицама. На страници ћеш пронаћи и занимљив и користан садржај за возаче и љубитеље аутомобила.

Посети нас
instagram logo

@sanamanaputu

Инстаграм страница Са нама на путу је дестинација за све љубитеље путовања. Овде можеш прочитати све информације о производима и услугама које пружамо, као и о новостима које су актуелне на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама. Буди у току са занимљивим садржајем који креирамо за све возаче, који обожавају путовања кроз Србију.

Посети нас
instagram logo

@gdrivesrbija

Инстаграм страница G-Drive Srbija је страница за све љубитеље моћних аутомобила, горива шампиона и сцена са трка издржљивости које одузимају дах. Запрати страницу и прати моћан садржај из света аутомобилизма.

Посети нас

Запрати наше YouTube канале

you tube logo

Са нама на путу

Наш YouTube канал Са нама на путу је посвећен путовањима кроз Србију, информативном садржају о аутомобилима и новитетима о услугама и производима које ти нуди програм лојалности Са нама на путу, као и новостима на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Посети нас
you tube logo

G-Drive Srbija

Наш YouTube канал G-Drive Srbija је за све љубитеље моћних аутомобила, горива шампиона и узбудљивих кадрова са трка издржљивости које одузимају дах. Претплати се на канал за пуно моћног видео садржаја.

Посети нас

Преузми наше мобилне апликације

Уз НИС Петрол и Гаспром мобилне апликације твоје корисничко искуство прелази на виши ниво. Плати гориво без одласка на касу, сакупљај бонус поене и уживај у свим погодностима које апликације пружају.

Твоја „Са нама на путу” картица увек уз тебе

Сакупљај и користи бонус поене за куповину горива, роба и услуга директно са свог телефона. Уживај у специјалним понудама и акцијама и оствари значајне уштеде.

Плати гориво без одласка на касу уз Drive.Go апликацију

Drive.Go мобилна апликација пружа могућност плаћања горива на точионом месту, брзо, једноставно и сигурно, без потребе одласка на касу.

Нека твој бизнис крене уз Gazprom card мобилну апликацију

Ова картица је намењена НИС корпоративним клијентима. Апликација ти даје увид у остварене уштеде, извршене трансакције, мапу бензинских станица, као и у остале актуелности.

НИС Агро картица

Искористи погодности које ти пружа „НИС Агро картица“ мобилна апликација. Од сада НИС Агро картица је дигитализована и омогућава ти реализацију свих погодности директно са мобилног телефона. Оствари уштеду уз попусте за куповину горива и осталих производа брзо и једноставно.