Drive.Go

Drive.Go мобилна апликација је прва апликација у Србији која ти пружа могућност плаћања горива брзо, једноставно и сигурно, без одласка на касу. Плаћање се обаља на точионом месту, из аутомобила.

 

Сазнај више

Ресторани и продавнице

Потребан ти је предах од дуге вожње или кафа за понети? Сврати до нас. У пријатном амбијенту нашег ресторана осећаћеш се као код куће, а наша понуда учиниће да мали предах буде право задовољство.

 

Сазнај више

Подизање готовине

Приликом плаћања рачуна Mastercard, Maestro или Dina картицама, од сада можеш истовремено да подигнеш и готов новац. Плаћање уз подизање кеша пружа нови ниво погодности и представља комфорно решење приступа кешу на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

 

Сазнај више

Пензионерска картица

У сарадњи са Републичким фондом за пензијско и инвалидско осигурање омогућили смо специјалне погодности свим корисницима Пензионерске картице. Приликом куповине на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама можеш да оствариш попуст до 3 дин/л на куповину горива као и 3% попуста на производе из продавнице и ресторана.

Сазнај више

Пакетомат

У сарадњи са курирском службом D Express креирали смо иновативну и у Србији јединствену услугу на подручју курирских услуга. Ова услуга ти омогућава да преузмеш своју пошиљку на бензинској станици када теби одговара: поуздано, једноставно и угодно.

 

Сазнај више

Перионице

Како би твоје возило увек било у пуном сјају, на одређеним НИС Петрол и Гаспром станицама, на услузи ти стоје два типа перионица – аутоматске перионице и Jet Wash (самоуслужне перионице).

 

Сазнај више

ИПС плаћање

Нова функционалност ИПС плаћања на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама даје ти могућност да наточено гориво, као и сваки други рачун, платиш за само неколико тренутака уз помоћ QR кода у својој m-banking апликацији.

 

Сазнај више

Плаћање месечних рачуна

Од сада можеш да платиш своје месечне рачуне са ознаком НБС ИПС QР и на нашим бензинским станицама. Плаћање можеш да извршиш готовином, чеком, ИПС Покажи QР кодом или НИС поклон картицом. Накнада износи 50 динара, док је за рачуне у износу од преко 5.000 динара износ накнаде 1%.

Сазнај Више

Одложено плаћање

У сарадњи са Банком Поштанска штедионица омогућили смо плаћање на рате или на одложено Dina Post Card картицом Банке Поштанска штедионица. Купи гориво, робу и услуге на рате или на одложено без камате на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама.

Сазнај Више

UnionPay плаћање

Од сада поред плаћања рачуна Mastercard, Maestro, Dina или Visa картицом на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама можеш да платиш рачун и UnionPay International картицама.

Сазнај више