ОПТИ ауто гас - чиста енергија за твој ауто

Наш ОПТИ ауто гас у потпуности је прилагођен уређајима новије генерације. Ауто гас је идеално гориво за возила која су за њега дизајнирана, као и за конвертоване аутомобиле.

Ауто гас је безбедан, омогућава знатну уштеду и смањује загађење животне средине због мање емисије CO2 у поређењу са емисијама возила која покрећу друге врсте горива.

Економичан у сваком погледу

Економичност ауто гаса се огледа у ниској цени, дужем веку трајања мотора, нижим трошковима одржавања возила, дужем периоду замене уља и свећица, као и дужем веку трајања катализатора.

Еколошки поузданије гориво

Са еколошког аспекта ОПТИ ауто гас је повољнији од стандардних горива – чистији је и оптималнији за нашу животну средину.

Ширимо мрежу

Број НИС Петрол и Гаспром бензинских станица на којима можеш да сипаш ОПТИ ауто гас се стално повећава, уградњом инсталација на постојећим и новим бензинским станицама.

Можда те додатно интересује

Мапа бензинских станица

Сазнај на којим бензинским станицама можеш да наточиш ОПТИ ауто гас. Испланирај свој пут тако да максимално уживаш током путовања.

Сазнај више

Drive.Go

Сазнај све о првој апликацији у Србији која ти пружа могућност плаћања горива без одласка на касу – брзо, једноставно и сигурно.

Сазнај више