Искористи једноставност нове опције

Зато што смо увек уз тебе, креирали смо једноставан процес пријављивања који можеш да реализујеш путем Са нама на путу мобилне апликације. Преузми најновију верзију апликације и у опцији „Више“ одабери да желиш да добијеш фискални рачун на имејл адресу.

Уколико имаш регистрован налог на „Мој налог“ порталу, моћи ћеш у оквиру свог налога да одабереш ову могућност.

Да ли је твоја имејл адреса регистрована?

Уколико желиш да добијаш електронски рачун, потребно је да региструјеш своју имејл адресу. Провери на Профилу у Са нама на путу апликацији да ли имаш регистровану имејл адресу и да ли је иста исправна. Ако твоја имејл адреса није регистрована, то можеш да урадиш веома једноставно у оквиру Са нама на путу апликације.

Унеси имејл адресу на коју желиш да добијаш фискални рачун и добићеш код који је потребно да унесеш у одговарајуће поље. Процес регистрације се ради само једном, а уколико промениш имејл адресу, можеш поново да покренеш овај процес.

Смањимо заједно потрошњу папира - сачувајмо природу

Поред тога што је процес електронског издавања рачуна бржи и лакши, овим путем значајно смањујемо потрошњу папира и изложеност штетним материјалима. Одабиром ове опције чувамо природу и једни друге.

Ако се након пријављивања за ову опцију предомислиш, у било ком тренутку можеш да се вратиш на могућност штампања рачуна на каси.