Искористи једноставност нове опције

Зато што смо увек уз тебе, креирали смо једноставан процес пријављивања који можеш да реализујеш путем Са нама на путу мобилне апликације. Преузми најновију верзију апликације и у опцији „Више“ одабери да желиш да добијеш фискални рачун на имејл адресу.

Да ли је твоја имејл адреса регистрована?

Уколико желиш да добијаш електронски рачун, потребно је да региструјеш своју имејл адресу. Провери на Профилу у Са нама на путу апликацији да ли имаш регистровану имејл адресу и да ли је иста исправна. Ако твоја имејл адреса није регистрована, то можеш да урадиш веома једноставно у оквиру Са нама на путу апликације.

Унеси имејл адресу на коју желиш да добијаш фискални рачун и добићеш код који је потребно да унесеш у одговарајуће поље. Процес регистрације се ради само једном, а уколико промениш имејл адресу, можеш поново да покренеш овај процес.

Смањимо заједно потрошњу папира - сачувајмо природу

Поред тога што је процес електронског издавања рачуна бржи и лакши, овим путем значајно смањујемо потрошњу папира и изложеност штетним материјалима. Одабиром ове опције чувамо природу и једни друге.

Ако се након пријављивања за ову опцију предомислиш, у било ком тренутку можеш да се вратиш на могућност штампања рачуна на каси.