Поклон картица

Поклон картице у вредности од 1.000, 3.000 и 5.000 динара, сада су доступне на одређеним НИС Петрол и Газпром бензинским станицама.

Можеш их поклонити теби драгој особи, за куповину горива и других производа из продавнице и ресторана, на нашим бензинским станицама.

Сазнај Више

Поклон картица за правна лица

НИС поклон картице идеалан су избор за све пословне прилике: као мотивација запослених, за важне датуме, лоyалтy програме или као поклон за пословне партнере. НИС поклон картица је савршен поклон и идеално решење које ће вам уштедети време.

Сазнај Више

Електронска наплата путарине (ТАГ)

На изабраним НИС Петрол и Газпром бензинским станицама можеш да купиш уређај за електронску наплату путарине (ТАГ), који ће смањити гужве на ауто-путевима и наплатним рампама, а возачима обезбедити квалитетну и удобну вожњу.

Сазнај Више

Крафт пива

Најквалитетнија занатска пива, која ће својим реским и егзотичним укусима задовољити и највеће пробирљивце у свету пиварства, су стигла на НИС Петрол и Газпром станице! „Кабинет“, „Трон“, „Инат“, „Компас“, „Либеери“, „Разбеербрига“, „Догма“ и „Робокрафт“ пива су из свог широког асортимана арома и укуса спремили прегршт чулних искустава која ће испијање пива учинити незаборавним доживљајем.

Сазнај Више

ОПТИ течност за стакла на точење

Поред горива врхунског квалитета на одабраним НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама, први на тржишту, обезбедили смо за тебе и аутомате са ОПТИ течношћу за стакла.

 

Сазнај више

Гејминг зона

Квалитетни ПЦ периферни уређаји за играње игара високих перформанси су ту за још боље играчко искуство!

Сазнај више