Поклон картица

Поклон картице у вредности од 1.000, 3.000 и 5.000 динара, сада су доступне на одређеним НИС Петрол и Газпром бензинским станицама.

Можеш их поклонити теби драгој особи, за куповину горива и других производа из продавнице и ресторана, на нашим бензинским станицама.

Сазнај Више

Поклон картица за правна лица

НИС поклон картице идеалан су избор за све пословне прилике: као мотивација запослених, за важне датуме, лоyалтy програме или као поклон за пословне партнере. НИС поклон картица је савршен поклон и идеално решење које ће вам уштедети време.

Сазнај Више

Електронска наплата путарине (ТАГ)

На изабраним НИС Петрол и Газпром бензинским станицама можеш да купиш уређај за електронску наплату путарине (ТАГ), који ће смањити гужве на ауто-путевима и наплатним рампама, а возачима обезбедити квалитетну и удобну вожњу.

Сазнај Више

Крафт пива

Најквалитетнија занатска пива, која ће својим реским и егзотичним укусима задовољити и највеће пробирљивце у свету пиварства, су стигла на НИС Петрол и Газпром станице! „Кабинет“, „Трон“, „Инат“, „Компас“, „Либеери“, „Разбеербрига“, „Догма“ и „Робокрафт“ пива су из свог широког асортимана арома и укуса спремили прегршт чулних искустава која ће испијање пива учинити незаборавним доживљајем.

Сазнај Више

ОПТИ течност за стакла на точење

Поред горива врхунског квалитета на одабраним НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама, први на тржишту, обезбедили смо за тебе и аутомате са ОПТИ течношћу за стакла.

 

Сазнај више

Гејминг зона

Квалитетни ПЦ периферни уређаји за играње игара високих перформанси су ту за још боље играчко искуство!

Сазнај више

Xiaomi

На изабраним НИС Петрол и Газпром бензинским станицама можеш пронаћи специјалну понуду Xiaomi слушалица, звучника, паметних сатова и много других практичних уређаја за себе или своје најближе.

Сазнај више

ПРИМЕћено је нешто ново!

Ексклузивно, на одабраним НИС Петрол и Газпром бензинским станицама, пронађи хидрирајући напитак ПРИМЕ. У више различитих, узбудљивих укуса и у ограниченим количинама.

Сазнај више