Плати гориво без одласка на касу

Drive.Go мобилна апликација је прва апликација у Србији која ти пружа могућност плаћања горива на точионом месту, брзо, једноставно и сигурно, без одласка на касу.

Преузми Drive.Go мобилну апликацију:

1. Инсталирај апликацију Drive.Go на свој мобилни телефон
2. Скенирај QR код на точилици – пре или после точења, по жељи
3. Наточи гориво
4. У апликацији кликни на дугме „Плати“
5. GO! Куповина горива путем Drive.Go апликације је успешно завршена!

Једноставно коришћење Drive.Go апликације

Од сада и уз бенефите платне картице

Drive.Go апликација ти омогућава повезивање са твојом Са нама на путу платном картицом и могућност одложеног плаћања до 45 дана, сакупљање бонус поена за попусте и куповину на нашим бензинским станицама.

Регистрацијом картице лојалности Са нама на путу у Drive.Go апликацији можеш да сакупљаш бонус поене приликом сваке куповине горива на нашим бензинским станицама.

Drive.Go-opti

Наточи и плати ОПТИ течност за стакла преко Drive.Go апликације

Поред куповине горива, Drive.Go апликацијом можеш да платиш и ОПТИ течност за стакла. Након што наточиш гориво и платиш, на нашим бензинским станицама можеш да наточиш и ОПТИ течност за стакла, скенираш посебан QR код на ОПТИ точилици и платиш рачун у Drive.Go апликацији.

Бензинске станице на којима је услуга точења ОПТИ течности за стакла доступна су следеће:

  • НИС Петрол Тошин бунар, Тошин бунар б.б, Нови Београд
  • Гаспром Блок 66, Булевар Хероја са Кошара б.б, Нови Београд
  • НИС Петрол Нови Сад 11, Булевар цара Лазара б.б, Нови Сад
  • Гаспром Стари Бановци, Ауто-пут Београд-Нови Сад, Стари Бановци

Drive.Go апликација те води до најближе бензинске станице

Drive.Go апликација поседује функционалност приказа мапе уз помоћ које можеш доћи до најближе бензинске станице. На основу тренутне локације, апликација одређује руту и наводи те до бензинске станице на којој можеш да наточиш гориво.

Поред локације и најближе руте, апликација ти даје увид и у све додатне информације о радном времену, врстама горива и доступним услугама на жељеним бензинским станицама.

На којим станицама је Drive.Go услуга доступна?

Наша компанија континуирано ради на ширењу мреже НИС Петрол и Гаспром бензинских станица на којима је Drive.Go апликација доступна.

Списак станица на којима је ова услуга омогућена можете погледати овде:

Списак бензинских станица

100% сигурно плаћање

Сви твоји подаци су потпуно заштићени, тако да је куповина горива на овај начин потпуно безбедна.

Drive.Go мобилна апликација користи услуге процесора за плаћање Интеза банке чиме је осигурана безбедна регистрација и плаћање коришћењем платних картица. Подаци о платним картицама су безбедни у PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard Requirements and Security Assessment Procedures) сертификованом окружењу процесора банке, уз највиши ниво сигурности података, PCI DSS Ниво 1.

Сваку Drive.Go платну трансакцију обрађује платни процесор, у складу са PCI DSS сигурносним стандардима, осигуравајући заштиту техничких и оперативних компоненти система које су укључене у процесирање података о картицама или су повезане са њима. Дакле, све трансакције плаћања, као и подаци о платним картицама, обезбеђени су и сигурни током целог процеса обраде платне трансакције.