Плати гориво без одласка на касу

Drive.Go мобилна апликација је прва апликација у Србији која ти пружа могућност плаћања горива на точионом месту – брзо, једноставно и сигурно, без одласка на касу.

Преузми Drive.Go мобилну апликацију:

Qr code Image
Drive.Go telefon

Правдај трошкове за гориво уз функционалност Моја фирма

Функционалност Моја Фирма Drive.Go апликације омогућава плаћање горива и издавање готовинског рачуна који стиже на твоју имејл адресу без одласка на касу.

Уредно заведени готовински рачуни на имејлу штеде време и омогућавају практично правдање трошкова за гориво.

*Уколико до сада ниси узимао/ла готовински рачун на нашим бензинским станицама, неопходно је да прође шест часова од прве регистрације ПИБ-а кроз Drive.Go апликацију како би ти готовински рачун стизао на мејл.
Сазнај више

Drive. Go FAST LINE су посебно осмишљена „брза“ точиона места која ти омогућавају да не чекаш у реду када желиш да наточиш гориво.

Тренутно је доступан у сваком тренутку на Гаспром бензинској станици “Авалски пут” у Булевару ослобођења 343, на точионим местима 7 и 8, у периоду од 22 до 6ч.

 

САЗНАЈ ВИШЕ
Phone Rings

Штеди ефикасно на времену

Апликација поседује функционалност мапе која те на основу тренутне локације наводи до најближе бензинске станице на којој можеш да наточиш гориво.

У оквиру апликације можеш сазнати и све додатне информације о радном времену, врстама горива и услугама на бензинским станицама.

1. Инсталирај апликацију Drive.Go на свој мобилни телефон
2. Скенирај QR код на точилици – пре или после точења, по жељи
3. Наточи гориво
4. У апликацији кликни на дугме „Плати“
5. GO! Куповина горива путем Drive.Go апликације је успешно завршена!

Једноставно коришћење Drive.Go апликације

Сакупљај бонус поене

Регистрацијом картице програма лојалности „Са нама на путу“ у Drive.go апликацији, можеш да сакупљаш бонус поене приликом сваке куповине горива на нашим бензинским станицама.

Drive.Go-opti

Наточи и плати ОПТИ течност за стакла преко Drive.Go апликације

Поред куповине горива, Drive.Go апликацијом можеш да платиш и ОПТИ течност за стакла. Након што наточиш гориво и платиш, на нашим бензинским станицама можеш да наточиш и ОПТИ течност за стакла, скенираш посебан QR код на ОПТИ точилици и платиш рачун у Drive.Go апликацији.

Бензинске станице на којима је услуга точења ОПТИ течности за стакла доступна су следеће:

  • НИС Петрол Тошин бунар, Тошин бунар б.б, Нови Београд
  • Гаспром Блок 66, Булевар Хероја са Кошара б.б, Нови Београд
  • НИС Петрол Нови Сад 11, Булевар цара Лазара б.б, Нови Сад
  • Гаспром Стари Бановци, Ауто-пут Београд-Нови Сад, Стари Бановци

Drive.Go апликација те води до најближе бензинске станице

Drive.Go апликација поседује функционалност приказа мапе уз помоћ које можеш доћи до најближе бензинске станице. На основу тренутне локације, апликација одређује руту и наводи те до бензинске станице на којој можеш да наточиш гориво.

Поред локације и најближе руте, апликација ти даје увид и у све додатне информације о радном времену, врстама горива и доступним услугама на жељеним бензинским станицама.

Drive.Go QR code

На којим станицама је Drive.Go услуга доступна?

Drive.Go услуга је омогућена на свим НИС Петрол и Газпром бензинским станицама широм Србије.

Мапа свих наших бензинских станица са свим потребним детаљима о осталим услугама и производима је доступна овде:

Списак бензинских станица

МОЈ АУТО: нова услуга за Drive.Go кориснике

Корисници Drive.Go апликације од сада имају на располагању нову Мој ауто услугу која пружа могућност бележења корисних информација као и подешавања подсетника за важне датуме.

Како се услуга користи?
На свом профилу у оквиру Drive.Go апликације, у опцији Мој ауто, корисник може да унесе све неопходне податке као што је рок важења саобраћајне и возачке дозволе, као и полису осигурања. Сви унети подаци су сачувани у апликацији, и корисник може подесити да добија подсетник за важење унетих докумената.

100% сигурно плаћање

Сви твоји подаци су потпуно заштићени, тако да је куповина горива на овај начин потпуно безбедна.

Drive.Go мобилна апликација користи услуге процесора за плаћање Интеза банке чиме је осигурана безбедна регистрација и плаћање коришћењем платних картица. Подаци о платним картицама су безбедни у PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard Requirements and Security Assessment Procedures) сертификованом окружењу процесора банке, уз највиши ниво сигурности података, PCI DSS Ниво 1.

Сваку Drive.Go платну трансакцију обрађује платни процесор, у складу са PCI DSS сигурносним стандардима, осигуравајући заштиту техничких и оперативних компоненти система које су укључене у процесирање података о картицама или су повезане са њима. Дакле, све трансакције плаћања, као и подаци о платним картицама, обезбеђени су и сигурни током целог процеса обраде платне трансакције.

Drive.Go plaćanje