Готовина уз плаћање на бензинским станицама

Приликом плаћања рачуна Маstercard, Dina или Visa картицом на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама можеш и да подигнеш и готовину.

Плаћање уз подизање кеша

Плаћање уз подизање кеша је одлично решење када ти је хитно потребна готовина, што је посебно значајно у срединама у којим не постоји развијена мрежа банкомата.

Плаћање уз подизање кеша пружа нове погодности и представља комфорно решење подизања кеша, у оквиру само једне трансакције на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама, уз уштеду времена на тражење банкомата или филијала.

Лимит при подизању готовине

Не постоји минималан износ који је потребно издвојити за куповину, док је максималан износ готовине који може да се подигне 5.000 динара, при чему се на вредност рачуна додаје износ који се жели подићи у готовини, и све се то обрачунава као једна трансакција.

Ова услуга третира се као стандардно плаћање картицом – корисник картице одобрава трансакцију помоћу свог ПИН кода и може је у потпуности испратити на свом банковном рачуну. Плаћање уз подизање кеша се не разликује од стандардног коришћења картице на банкомату и зато нема нових нити скривених трошкова за потрошаче.

Информације

Да би сазнао да ли ти је услуга омогућена и под којим условима, обрати се банци која ти је издала Мastercard, Dina или Visa картицу.

Видимо се на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама!