Шта је картица за гориво?

НИС Гаспром картица за гориво пружа велики избор могућности када је плаћање у питању и то у складу са највишим европским стандардима. Може се користити на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама за куповину горива и широког спектра других производа. Наша картица Вам даје могућност да користите додатне погодности и ексклузивне понуде креиране за Ваше пословање.

сазнајте више

Прање аутомобила

Нека возила Ваше компаније увек сијају пуним сјајем. У сарадњи са Марис д.о.о, припремили смо за Вас додатну услугу прања возила на ауто-перионицама уз нашу картицу за гориво.

Сазнајте Више

Електронска наплата путарине (ТАГ)

Избегните гужве на ауто-путевима и наплатним рампама и пружите себи квалитетнију и удобнију вожњу.

Сазнајте Више

За нове кориснике

Уштедите и време и новац коришћењем НИС Гаспром картице за гориво и уживајте у понудама које креирамо посебно за Вас.

сазнајте више

НИС Гаспром лични кабинет

Вашом картицом можете управљати путем НИС Гаспром личног кабинета, и то са било ког рачунара. На тај начин можете у сваком тренутку имати преглед свих издатих картица, пратити њихове лимите и типове горива, бити у току са трансакцијама у реалном времену и добити читав низ корисних извештаја о потрошњи и промету по картицама.

сазнајте више

Апликација NIS Corporate Clients

Преузмите апликацију NIS Corporate Clients са Google Play Store и Apple App Store платформи и своје пословање учините бржим и једноставнијим. Искористите све погодности које Вам нуди наша НИС Газпром картица, преко апликације NIS Corporate Clients.

сазнајте више

Продајне канцеларије

Желимо да будемо близу Вас и зато ширимо нашу мрежу у земљи и региону. Наша представништва се налазе у свим већим градовима Србије, као и у земљама у региону.

сазнајте више

Питања и одговори

Сазнајте све што Вас занима о нашој НИС Гаспром картици за гориво. У сваком тренутку Вам је доступан и наш Call centar 08 0000 8888.

сазнајте више