Европски квалитет бензина

Евро премијум БМБ 95 је гориво високог квалитета и можеш га купити на НИС Петрол бензинским станицама.

Прави је избор за све аутомобиле новије генерације, како због очувања животне средине, тако и због очувања самог возила.

Сигуран квалитет

Евро премијум БМБ 95 је безоловни моторни бензин са минимум 95 октана, произведен у Рафинерији нафте Панчево у складу са свим захтевима европског стандарда за квалитет бензина ЕН 228.

Оно што га издваја од конкуренције је управо вредност најважније карактеристике бензина, а то је октански број који се креће углавном око 96, што је изванредна вредност имајући у виду да је минимална вредност за истражни октански број 95.

Предности Евро премијум БМБ 95 бензина

Продужена радна способност и рок експлоатације аутомобила

Исправан старт мотора у свим сезонама

Смањење емисије штетних издувних гасова и допринос очувању животне средине

Дестилационе карактеристике

За добро понашање мотора у различитим условима рада важни су удели дестилираних фракција. Правилан однос ових фракција олакшава хладни старт мотора, побољшава загревање и убрзање мотора.

Напон паре

У зависности од сезоне, разликује се и напон паре бензина. Напон паре дефинише лакоћу испаравања горива, што је важно за исправно стартовање мотора у различитим годишњим добима.

Смањен садржај сумпора

Смањен садржај сумпора омогућава рад мотора у мање корозивној средини, што позитивно утиче на продужену радну способност и рок експлоатације возила, као и на смањење емисије штетних гасова. Ниска вредност сумпора не прелази половину дозвољене вредности.

Можда те додатно интересује

Мапа бензинских станица

Сазнај на којим бензинским станицама можеш да наточиш Евро премијум БМБ 95. Испланирај свој пут тако да максимално уживаш током путовања.

Сазнај више

Drive.Go

Сазнај све о првој апликацији у Србији која ти пружа могућност плаћања горива без одласка на касу – брзо, једноставно и сигурно.

Сазнај више