Пауза на путу за конкретан оброк

Осећаш глад и желиш да поједеш нешто с ногу? Али не тек да прегризеш, већ нешто укусно и још вруће…

Испуни себи жељу свеже припремљеним и живописно сервираним Drive Cafe хот-догом.

Брз оброк пун укуса

Drive Cafe хот-дог и дупли хот-дог су савршен избор за брз оброк, када време није на твојој страни. Спремамо их по традиционалној шведској рецептури из 1932. године. Уживање у хот-догу и дуплом хот-догу од чак 71% јунећег меса употпуњују наши преливи – кечап, мајонез, сенф и амерички сос.

Бићемо слободни да кажемо да су јединствени. Можеш их пронаћи на одабраним НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама широм земље.

Пробај. А онда нам се врати по још.

Светско јело на домаћим путевима

Хот-дог је јело које је обишло цео свет и одомаћило се у многим државама, али је славу доживело пре свега на улицама Америке, где је познато као једна од најдражих посластица.

Своје путешествије хот-дог је наставио и на нашим путевима. Сада привлачи велики број љубитеља доброг залогаја и позива вас да нам се придружите на одабраним бензинским станицама.

Дупли Хот-Дог за двоструко више уживања

Када мислиш да ти један хот-дог неће бити довољан, ту је наш изврсни дупли хот-дог! Две виршле, двоструко више сочних прелива и могућих комбинација донеће ти дупло више уживања у укусима који ће зачинити твоје путовање.

Брза, а идеална мера квалитетног, незаборавног укуса! Drive Cafe хот-дог и дупли хот-дог су ти сада надохват руке – на одабраним НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.