Погодности програма лојалности

Поред сакупљања и коришћења бонус поена, картица лојалности отвара ти свет специјалних попуста и супер понуда на нашим бензинским станицама, али и у продајним објектима наших партнера. Очекују те акције припремљене специјално за тебе!

Сазнај више

Учлани се онлајн у "Са нама на путу“ програм лојалности

Сада те само један клик дели од учлањења у број један програм лојалности за возаче у Србији, онлајн и потпуно бесплатно, путем мобилне апликације Са нама на путу. Сакупљај, користи бонус поене и уживај у специјалним попустима на гориво, Drive Cafe кафу и производе из наших специјалних понуда.

Сазнај више

Преузми мобилну апликацију
"Са нама на путу"

Мобилна апликација је дигитализована картица лојалности Са нама на путу, која ти омогућава да своју картицу за сакупљање и коришћење бонус поена увек имаш уз себе.

Оствари уштеде у сваком тренутку и сакупљај и користи бонус поене директно са свог телефона.

Сазнај више

Промене у сарадњи са Нашом АИК Банком

У складу са променама у сарадњи са Нашом АИК Банком плаћање платним СННП картицама престало је закључно са 18.12.2022. године. Комплетна функционалност твоје „Са нама на путу“ картице остаје непромењена са свим постојећим бенефитима које картица пружа. За више информација контактирајте контакт центар Наше АИК Банке: 19909.

Упознај наше партнере

Као део програма лојалности Са нама на путу, постајеш привилегован купац и код наших партнера.

Купујући робу код њих, остварујеш бонус поене на својој картици, које касније можеш да искористиш за куповину горива и умањење рачуна на нашим бензинским станицама.

Сазнај више

Активирај картицу online за само 15 минута

Активирај путем интернета своју Са нама на путу картицу лојалности уз помоћ рачунара или мобилног телефона.

Већ након 15 минута моћи ћеш  да сакупљаш и користиш бонус поене и оствариш значајне уштеде.

 

Сазнај више

Питања и одговори

Уколико имаш неко питање о нашем програму лојалности Са нама на путу, пронађи одговор овде.

Сазнај више

Контакт форма

    Слажем се да се моје име, адреса е-поште и телефонски број (опционо) могу користити само у сврху одговора на мој упит и да се неће чувати или даље обрађивати у било коју другу сврху. За више детаља у вези с начином обраде ваших личних података молимо прочитајте нашу Политику приватности и одељак О колачићима.