Мапа

Пронађи најближу НИС Петрол или Гаспром бензинску станицу. Мапа садржи све неопходне информације о бензинским станицама уз филтере за лакшу и бржу претрагу. У сваком тренутку искористи најбржи начин да стигнеш до бензинске станице и наточиш гориво.

 

Сазнај више

Горивa

Наша горива обезбеђују да мотор и системи за гориво остану што дуже у оптималном стању. Уживај у свакој вожњи уз наша стандардна и премијум горива. Све врсте горива на нашим бензинским станицама пролазе строгу и редовну лабораторијску контролу и одговарају европским стандардима квалитета.

 

Сазнај више

Производи

Обезбедили смо широк спектар производа који ће употпунити паузе током путовања. Поклон картице за приватна и правна лица, уређај за електронску наплату путарине, црафт пива и ОПТИ течности за стакла ће учинити путовање угоднијим за тебе и твоје сапутнике.

Сазнај Више

Услуге

Обезбедили смо широк спектар услуга које ће олакшати свако твоје путовање. Drive.Go, Пакетомат, ИПС, подизање готовине, укусна храна из наших ресторана и продавница само су неке из широког спектра услуга које нудимо.

 

Сазнај више

Апликације

Нека наше апликације подигну твоје потрошачко искуство на виши ниво. Оне чине да куповина и боравак на нашим бензинским станицама буду лакши и ефикаснији.  Наше апликације пружају широк спектар могућности попут сипања горива без одласка на касу.

 

Сазнај више

Запошљавање

Људи су најважнији чинилац успеха, који нашој компанији осигурава лидерску позицију. Величина компаније и велики број запослених, непрекидно отвара нове могућности за кандидате који желе да постану део нашег тима. Пошаљи нам свој ЦВ и постани део нашег тима!

Сазнај више