Врхунска млевена кафа
сада и код твоје куће

Да ли желиш да уживаш код куће у савршеној шољици традиционалне кафе или врхунском укусу квалитетног espressa који добијаш у кафићу?

Од сада је и то могуће уз Drive Cafe кафу у конзерви, коју можеш припремати код куће и у њој уживати као да су је за тебе припремили највећи кафе-мајстори.

Италијанска кафа врхунског квалитета

Наша традиционална кафа долази из најстарије пржионице у Италији. Тамо се процесом спорог пржења добија максимум укуса из сваког зрна, док се наш espresso пржи методом засебног пржења која из обе сорте извлачи само најбоље ароме.

Идеална је за припрему на кућним и професионалним кафематима, а можеш је пронаћи на свим НИС Петрол и Гаcпром бензинским станицама широм земље.

Одабери омиљену врсту кафе

Традиционална кафа је припремљена методом спорог пржења од пажљиво бираних зрна кафе 100% aрабика, што омогућава да се из сваког зрна извуче максимум ароме за потпуно уживање у свакој испијеној шољици.

Espresso кафа произведена је од најбољих зрна кафе – 80% aрабикe и 20% робустe. Јединствен начин пржења подразумева засебно пржење сваке сорте кафе на оптималној температури, чиме се ствара аутентична мешавина пуног и интензивног укуса.

Који год да је твој избор, очекује те савршено искуство укуса кафе високог квалитета, у којој можеш уживати сваког дана.