Drive Cafe млевена кафа – и код твоје куће

Желиш да и код куће уживаш у савршеној шољици традиционалне кафе, као и врхунском укусу квалитетног еспресса, оног као у кафићу?

Нашу кафу у конзерви спремили смо за све оне који желе Drive Cafe арому да унесу и у свој дом.

Италијанска кафа врхунског квалитета

Наша традиционална кафа долази из најстарије пржионице у Италији. Тамо се процесом спорог пржења добија максимум укуса из сваког зрна, док се наш espresso пржи методом засебног пржења која из обе сорте извлачи само најбоље ароме.

Идеална је за припрему на кућним и професионалним кафематима, а можеш је пронаћи на свим НИС Петрол и Гаcпром бензинским станицама широм земље.

Одабери омиљену врсту кафе

Традиционална кафа – 100% арабика спрема се методом спорог пржења, што омогућава да се из сваког зрна извуче максимум ароме за потпуно уживање у свакој испијеној шољици.

Espresso кафа је идеална пропорција кафених зрна – 80% арабика и 20% робуста. Може се похвалити јединственим начином пржења, током кога се свака сорта кафе засебно пржи на оптималној температури, чиме се ствара аутентична мешавина пуног и интензивног укуса

Који год да је твој избор, очекује те савршено искуство укуса кафе високог квалитета, у којој можеш уживати сваког дана.