Евро дизел оптималног квалитета у складу са последњим ЕУ стандардима

ОПТИ дизел је адитивирано дизел гориво које се састоји од евро дизела производеног у Рафинерији нафте Панчево и комплекса адитива реномираног светског произвођача.

Специјално креирана формула оптималних састојака пружа заштиту мотора и омогућава стабилнији рад.

Стабилнији рад аутомобила

ОПТИ дизел додатним побољшањем мазивости доприноси смањењу трења код покретних делова мотора и омогућава равномернији и тиши рад, а ефикасним чишћењем и заштитом од корозије омогућава дужи радни век мотора.

Предности нашег дизел горива

Стабилнији рад мотора

Оптимална заштита мотора

Смањење трења у мотору

Оптимална заштита мотора

ОПТИ дизел садржи комплекс адитива који уклања нечистоће са кључних компоненти мотора. Овако унапређена формула горива, уз континуитет употребе, побољшаће проток горива и допринеће мањем трењу у систему.

Заштита од корозије

ОПТИ дизел обезбеђује и ефикасну заштиту од корозије. Кроз заштиту мотора и очување његове функционалности, ОПТИ дизел ће повољно деловати на дужи радни век мотора, редуковати појаву кварова, а теби омогућити већу уштеду на дугорочном нивоу.

Можда те додатно интересује

Мапа бензиснких станица

Сазнај на којим бензинским станицама можеш да наточиш ОПТИ дизел. Испланирај свој пут тако да максимално уживаш током путовања.

Сазнај више

Drive.Go

Сазнај све о првој апликацији у Србији која ти пружа могућност плаћања горива без одласка на касу – брзо, једноставно и сигурно.

Сазнај више