Обезбедите премијум квалитет

Посетите НИС Петрол и Газпром бензинске станице где Вас очекује 25% попуста на G-Drive Auto Glass Winter уз НИС Газпром картицу.
G-Drive Auto Glass Winter ефикасно уклања све врсте нечистоћа укључујући и најупорније мрље од инсеката. Уз ову течност пријатног мириса, која не ствара пену приликом коришћења, обезбедите кристалну видљивост и на температурама до -20◦C за удобну и, пре свега, безбеднију вожњу у свим временским условима.
За активацију ове услуге на Вашој НИС Газпром картици информишите се код личног менаџера или путем Call Centra позивом на број 0800-008-888.

Одлична понуда за зимске услове

Припремите возила за Ваша путовања у свим временским приликама уз 15% попуста на куповину антифриза уз НИС Газпром картицу.
Како не би дошло до оштећења мотора, Нисотец антифриз штити Ваше возило од смрзавања или прегревања. Захваљујући антикорозивном дејству ова течност чува делове мотора и остале компоненте система за хлађење.
За активацију ове услуге на Вашој НИС Газпром картици информишите се код личног менаџера или путем Call Центра позивом на број 0800-008-888.

Одлични попусти на ауто-делове

Како би Ваша путовања у земљи и иностранству била безбеднија и удобнија, креирали смо одличну понуду уз попуст до 15% на одабране ауто-делове уз Вашу НИС Газпром картицу.
Приликом путовања широм земље и у зимским временским условима Ваш аутомобил ће бити Ваш савезник. На НИС Петрол и Газпром бензинским станицама Вас очекује велики избор производа који ће уз мало труда учинити одржавање Вашег аутомобила једноставнијим и квалитетнијим.
За активацију ове услуге на Вашој НИС Газпром картици информишите се код личног менаџера или путем Call Центра позивом на број 0800-008-888.

Чиста уштеда

Дани на путу могу постати заморни, а обавезе и време проведено у аутомобилу може нас држати подаље од основних извора чистоће као што је прање руку.
Широки асортиман производа на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама Вам нуди решење и овог проблема. Уз Вашу картицу за гориво остварујете попуст од 15% на папирне и влажне марамице, као и на антибактеријске гелове. Обезбедите основна хигијенска средства себи или својим запосленима и притом уштедите.

Чисто и мирисно уз више уштеде

На НИС Петрол и Газпром бензинским станицама Вас очекује супер попуст од 15% на све артикле из асортимана ауто-козметике уз Вашу НИС Газпром картицу – од мириса за возило до производа за чишћење и полирање.

Чисто ветробранско стакло и фарови, освеживачи, јелкице и други производи ће уз мало труда учинити  да вожња буде удобнија, пријатнија и, пре свега, безбеднија.

Производи су доступни у различитим мирисним нотама који ће задовољити свачији укус.

За активацију ове услуге на Вашој НИС Газпром картици информишите се код личног менаџера или путем Цалл Центра позивом на број 0800-008-888.

Квалитетно освежење за дугорочну сарадњу

У Drive Cafe ресторанима и продавницама Вас очекује одличан попуст од 20% на Drive Cafe кафу, топле напитке и природну изворску Јазак воду.

Освежите се током напорног радног дана или док сте на путовању уз врхунски укус Drive Cafe кафе који ће пробудити Ваша чула, док је изворска Јазак вода идеалан избор за свакодневну конзумацију због природног баланса минерала.

За активацију ове услуге на Вашој НИС Газпром картици информишите се код личног менаџера или путем Call центра позивом на број 0800-008-888.

Више уштеде по Вашем укусу

Окрепите се у Drive Cafe ресторанима и продавницама и остварите одличан попуст од 20% на сендвиче и хот-дог уз НИС Газпром картицу.

На сваком путовању на којем се нађете, у Drive Cafe ресторанима и продавницама на више од 300 локација очекују Вас укусни и сочни сендвичи и хот-дог. Направите предах уз квалитетне намирнице и доживите јединствену авантуру.

За активацију ове услуге на Вашој НИС Газпром картици информишите се код личног менаџера или путем Call центра позивом на број 0800-008-888.