Одличан попуст за предах с укусом

Посетите нашу новоотворену Гаспром бензинску станицу Соколићи на ауто-путу Милош Велики и направите предах у Drive Cafe ресторану уз одличне погодности! Вас и Ваше запослене очекује 20% попуста на сендвиче и хот-дог уз НИС Гаспром картицу.

 Било да путујете пословно или приватно у било ком правцу наше земље, Drive Cafe ресторани Вас очекују на више од 300 локација. Уживајте у италијанској кафи врхунског квалитета, као и другим топлим и хладним напицима и укусним специјалитетима и француским пецивима.

Drive Cafe ресторани ће учинити свако Ваше путовање, било оно кратко или дуго, јединственом авантуром за памћење.

За активацију ове услуге на Вашој НИС Гаспром картици информишите се код личног менаџера или путем Call centra позивом на број 0800-008-888.

 Видимо се на Гаспром бензинскoj станици Соколићи 1!

Време је за летње дотеривање

Припремили смо супер попуст од 10% на све артикле из асортимана ауто-козметике уз Вашу НИС Гаспром картицу – од мириса за возило до производа за чишћење и полирање.

Чисто ветробранско стакло и фарови, допунска течност за прање, квалитетни брисачи и многе друге ситнице не траже много труда, а вожња ће свакако бити не само удобнија и пријатнија, већ пре свега безбеднија.

За активацију ове услуге на Вашој НИС Гаспром картици информишите се код личног менаџера или путем Call центра позивом на број 0800-008-888.

Заслужено освежење уз стално снижење

Остварите супер попуст од 20% на Drive Cafe кафу и Јазак воду по Вашем избору на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Широк асортиман Drive Cafe укуса нуди Вам велики избор напитака од кафе врхунског квалитета. Сорте које улазе у састав Drive Cafe кафе прже се одвојено и на тај начин из њих добијамо сву пуноћу укуса и максимум ароме који красе сваку њену шољицу. Не пропустите одличну прилику да окусите кафу провереног географског порекла припреману по традиционалној италијанској рецептури, и то уз велики попуст омогућен Вама и Вашим запосленима.

Уз то, на располагању Вам је и потпуно природна фрушкогорска вода Јазак која долази из најстаријег националног парка,  обогаћена правом хармонијом минерала. Направите комбинацију Drive Cafe кафе и фрушкогорске Јазак воде по Вашем укусу и уживајте у савршеном освежењу.

Посетите НИС Петрол и Гаспром бензинске станице и остварите ову супер погодност уз Вашу картицу за гориво!

Чиста уштеда

Посетите НИС Петрол и Гаcпром бензинске станице и остварите супер уштеду уз Вашу НИС Гаcпром картицу. Ви и Ваши запослени остварујете попуст од 10% на средства личне хигијене – папирне или влажне марамице и антибактеријски гел.

Дани на путу могу постати заморни, а обавезе и време проведено у аутомобилу може нас држати подаље од основних извора чистоће као што је прање руку. Широки асортиман производа на НИС Петрол и Гаcпром бензинским станицама Вам нуди решење и овог проблема. Уз Вашу картицу за гориво остварујете попуст од 10% на папирне и влажне марамице, као и на антибактеријске гелове. Обезбедите основна хигијенска средства себи или својим запосленима и притом уштедите.