AКЦИЈА!

Посетите НИС Петрол и Гаcпром бензинске станице где Вас очекује AdBlue течност на точење по супер цени од 90 РСД по литру уз Вашу НИС Гаcпром картицу.

Ова течност за смањење азотних оксида у издувним гасовима се користи код мотора опремљених СЦР системом за највиши степен чистоће. Пуни се у посебан резервоар у возилу и не сме се додавати дизел гориву.

За активацију ове услуге на Вашој НИС Гаcпром картици информишите се код личног менаџера или путем Call Центра на број 0800 008 888.

Квалитетно освежење за дугорочну сарадњу

На НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама Вас очекује одличан попуст од 20% на Drive Cafe кафу и топле напитке и 10% на природну изворску Јазак воду само уз Вашу НИС Газпром картицу.
Пажљиво бирана зрна Drive Cafe кафе пружају пун укус који ће пробудити Ваша чула, док је изворска Јазак вода, због свог природног баланса минерала, идеална за свакодневну конзумацију.
За активацију ове услуге на Вашој НИС Гаспром картици инфоримишите се код личног менаџера или путем Call Центра позивом на број 0800-008-888.

Чисто и мирисно уз више уштеде

На НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама Вас очекује супер попуст од 15% на све артикле из асортимана ауто-козметике уз Вашу НИС Гаспром картицу – од мириса за возило до производа за чишћење и полирање.

Чисто ветробранско стакло и фарови, освеживачи, јелкице и други производи ће уз мало труда учинити  да вожња буде удобнија, пријатнија и, пре свега, безбеднија.

Производи су доступни у различитим мирисним нотама који ће задовољити свачији укус.

За активацију ове услуге на Вашој НИС Гаспром картици информишите се код личног менаџера или путем Call Центра позивом на број 0800-008-888.

Више уштеде по Вашем укусу

У Drive Cafe ресторанима и продавницама Вас и Ваше запослене очекује 20% попуста на сендвиче, хот-дог и бургере уз НИС Газпром картицу.
Било да сте на пословном или приватном путовању у било ком правцу наше земље, окрепите се у Drive Cafe ресторанима и продавницама који Вас очекују на више од 300 локација. Велики избор укусних, свежих и квалитетних намирница од којих су направљени наши сендвичи, хот-дог и бургери, освојиће Вас сваки пут.
За активацију ове услуге на Вашој НИС Гаспром картици информишите се код личног менаџера или путем Call Центра позивом на број 0800-008-888.

Чиста уштеда

Дани на путу могу постати заморни, а обавезе и време проведено у аутомобилу може нас држати подаље од основних извора чистоће као што је прање руку.
Широки асортиман производа на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама Вам нуди решење и овог проблема. Уз Вашу картицу за гориво остварујете попуст од 15% на папирне и влажне марамице, као и на антибактеријске гелове. Обезбедите основна хигијенска средства себи или својим запосленима и притом уштедите.

Одлични попусти на ауто-делове

На НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама Вас очекује одлична понуда до 15% попуста на одабране ауто-делове уз Вашу НИС Газпром картицу.

Одабиром квалитетних ауто-делова Ваш аутомобил ће бити Ваш савезник за путовања у свим временским условима. На НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама Вас очекује велики избор производа који ће уз мало труда учинити одржавање аутомобила једноставнијим и ефикаснијим.

За активацију ове услуге на Вашој НИС Газпром картици информишите се код личног менаџера или путем Call Центра позивом на број 0800-008-888.

Одлична понуда за све услове

Припремите возила за ваша путовања уз 15% попуста на куповину антифриза уз НИС Гаспром картицу.

Како не би дошло до оштећења мотора, Nisotec антифриз штити ваше возило у свим условима возње. Захваљујући антикорозивном дејству, ова течност чува делове мотора и остале компоненте система за хлађење.

За активацију ове услуге на вашој НИС Гаспром картици информишите се код личног менаџера или путем Call Cantra позвивом на број 0800-008-888.

Обезбедите премијум квалитет

Било да путујете у земљи или иностранству, припремите возило за пријатну возњу у свим временским условима. Вас и Ваше запослене очекује 25% попуста на G-Drive Auto Glass Summer уз НИС Гаспром карту.

G-Drive летња течност за стакла ефикасно уклања све врсте нечистоћа укључујући и најупорније мрље. Уз ову течност пријатног мириса обезбедите кристалну видљивост за удобну и, пре свега, безбедну возњу.

За активацију ове услуге на Вашој НИС Гаспром картци информишите се код личног менаџера или путем Call Centra позвивом на број 0800-008-888.

За дужи радни век мотора

На НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама Вас очекује попуст од 10% на куповину уља и мазива уз НИС Газпром картицу.

Како не би дошло до оштећења мотора, квалитетна уља и мазива смањују трење и хабање на покретним деловима мотора. Захваљујући провереном саставу ове течности чувају делове мотора и обезбеђују боље перформансе возила.

За активацију ове услуге на Вашој НИС Гаспром картици информишите се код личног менаџера или путем Call Центра позивом на број 0800-008-888.