Sakupljajte poene do kraja juna u Intersport i The Athlete’s foot radnjama

Samo do 30.6. možete da sakupljate bonus poene kupovinom u Intersport i The Athlete’s foot radnjama. Uz karticu lojalnosti Sa nama na putu, za svaku kupovinu ostvarujete cash back od 3% bonus poena.

Сазнај више

Отворена је модернизована БС Жагубица

Поводом отварања модернизоване НИС Петрол бензинске станице Жагубица, очекују вас супер поклони. За сваку трансакцију добијате поклон добродошлице – G-Drive жваке или бомбоне по избору!

Сазнај више

Отворена прва бензинска станица на ауто-путу Милош Велики

Посетите нас на бензинској станици Соколићи која се налази са десне стране ауто-пута из правца Београда, пре наплатне рампе Прељина, и за сваку трансакцију добијате и поклон добродошлице – G-Drive жваке или бомбоне по избору.

Сазнај више

НИС и Dina картица за задовољство потрошача

Компанија НИС увела је у сарадњи са банком Поштанска штедионица могућност подизања готовине уз Dinа картицу на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама. Ова услуга третира се као стандардно плаћање картицом.

Сазнај више

Четири аутомобила Фиат 500 за верне потрошаче НИС-а

Компанија НИС уручила је главне награде, аутомобиле FIAT 500, срећним добитницима наградних игара које је организовала за своје потрошаче током новембра и децембра 2019. године.

Сазнај више

На аутопуту Београд-Шид отворена Гаспром бензинска станица Крњешевци

Нови објекат потрошачима нуди јединствено искуство кроз спој савремених технологија и врхунских производа и услуга. Изграђен је у складу са највишим безбедносним и еколошким стандардима.

Сазнај више

На аутопуту Београд-Нови Сад отворена још једна врхунски опремљена бензинска станица

Компанија НИС наставила је модернизацију своје малопродајне мреже пуштањем у рад нове бензинске станице „Стари Бановци“ на аутопуту Београд-Нови Сад. Овај објекат представља један од најсавременијих бензинских станица у мрежи Газпром.

Сазнај више

Сајам аутомобила у Београду угостио G-Drive Racing тим

На штанду компаније НИС у хали 4 Београдског сајма сви љубитељи аутомобилизма, као и окупљени представници медија, имали су прилику да се упознају са чувеним руским спортистом Романом Русиновим.

Сазнај више

Још један објекат у мрежи Гаспром бензинских станица

Мрежа Гаспром бензинских станица богатија је за још један малопродајни објекат. Реч је о бензинској станици у улици Војводе Мишића бб. у Нишу и то је двадесета бензинска станица Гаспром премијум бренда НИС-а у Србији.

Сазнај више

Добитници G-Drive поклон акције компаније НИС посетили Санкт Петербург

У оквиру G-Driveпоклон акције на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама које је обезбедила компанија НИС, добитници поклон-путовања уживали су у тродневној посети Санкт Петербургу.

Сазнај више

G-Drive Racing – Шампион европске серије Le-Man за 2017. годину

Тим G-Drive Racing одбранио је титулу у Европској серији  Le-Man (ELMS) као најјачи на првенству другу годину заредом. Сезона Европске серије Le-Man која је била организована у шест етапа, завршена је 22. октобра у португалском граду Портимао.

Сазнај више