Сакупљајте поене у Техноманији до краја августа

Уз картицу лојалности Са нама на путу  за сваку куповину у Техноманији до 1.9.2021. остварујете cash back од 2,5% бонус поена

Сазнај више

Остварите попусте и у Босни и Херцеговини

Од сада ћете моћи да користите вашу картицу лојалности Са нама на путу и на нашим бензинским станицама у Босни и Херцеговини.

Сазнај више

Поклон добродошлице у Зајечару

За купљених 15 л било ког горива (осим ТНГ-а) добијате - Drive Cafe топле напитке S величине по избору, Drive Cafe кроасан или Јазак воду.

Сазнај више

Отворена је бензинска станица Петлово брдо

За сваку трансакцију добијате поклон добродошлице – G-Drive жваке или бомбоне по избору! Поред тога, изједначили смо цене G-Drive дизел горива са ценом Евро дизела.

Сазнај више

Отворена је нова бензинска станица Бачки Петровац

Поводом отварања модернизоване НИС Петрол бензинске станице Бачки Петровац, очекује вас супер погодност – брендирана премијум горива по цени стандардних.

Сазнај више

Отворена је модернизована БС Жагубица

Поводом отварања модернизоване НИС Петрол бензинске станице Жагубица, очекују вас супер поклони. За сваку трансакцију добијате поклон добродошлице – G-Drive жваке или бомбоне по избору!

Сазнај више

Отворена прва бензинска станица на ауто-путу Милош Велики

Посетите нас на бензинској станици Соколићи која се налази са десне стране ауто-пута из правца Београда, пре наплатне рампе Прељина. За сваку трансакцију добијате и поклон добродошлице – G-Drive жваке или бомбоне по избору.

Сазнај више

НИС и Dina картица за задовољство потрошача

Компанија НИС увела је у сарадњи са банком Поштанска штедионица могућност подизања готовине уз Dinа картицу на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама. Ова услуга третира се као стандардно плаћање картицом.

Сазнај више

Четири аутомобила Фиат 500 за верне потрошаче НИС-а

Компанија НИС уручила је главне награде, аутомобиле FIAT 500, срећним добитницима наградних игара које је организовала за своје потрошаче током новембра и децембра 2019. године.

Сазнај више

На аутопуту Београд-Шид отворена Гаспром бензинска станица Крњешевци

Нови објекат потрошачима нуди јединствено искуство кроз спој савремених технологија и врхунских производа и услуга. Изграђен је у складу са највишим безбедносним и еколошким стандардима.

Сазнај више

На аутопуту Београд-Нови Сад отворена још једна врхунски опремљена бензинска станица

Компанија НИС наставила је модернизацију своје малопродајне мреже пуштањем у рад нове бензинске станице „Стари Бановци“ на аутопуту Београд-Нови Сад. Овај објекат представља један од најсавременијих бензинских станица у мрежи Гаспром.

Сазнај више

Сајам аутомобила у Београду угостио G-Drive Racing тим

На штанду компаније НИС у хали 4 Београдског сајма сви љубитељи аутомобилизма, као и окупљени представници медија, имали су прилику да се упознају са чувеним руским спортистом Романом Русиновим.

Сазнај више

Још један објекат у мрежи Гаспром бензинских станица

Мрежа Гаспром бензинских станица богатија је за још један малопродајни објекат. Реч је о бензинској станици у улици Војводе Мишића бб. у Нишу и то је двадесета бензинска станица Гаспром премијум бренда НИС-а у Србији.

Сазнај више

Добитници G-Drive поклон акције компаније НИС посетили Санкт Петербург

У оквиру G-Drive поклон акције на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама, добитници поклон-путовања уживали су у тродневној посети Санкт Петербургу.

Сазнај више

G-Drive Racing – Шампион европске серије Le-Man за 2017. годину

Тим G-Drive Racing одбранио је титулу у Европској серији Le-Man (ELMS) као најјачи на првенству другу годину заредом. Сезона Европске серије Le-Man која је била организована у шест етапа, завршена је 22. октобра у португалском граду Портимао.

Сазнај више