За максималне перформансе

Адитивирано Г-Дриве дизел гориво зимског квалитета доприноси оптималном раду мотора, омогућује ефикасније сагоревање горива, поуздан зимски старт, али и обезбеђује већу снагу и стабилнији рад мотора. Г-Дриве дизел је гориво нове генерације, обогаћено комплексом адитива чиме се гарантује највиши квалитет горива.

Квалитет моторних горива директно утиче на рад и век мотора, као и на квалитет вожње. Г-Дриве дизел је гориво врхунског квалитета, развијено у сарадњи са водећим експертима из области адитивираних горива.

Повећана снага мотора

Г-Дриве дизел је премијум адитивирано дизел гориво, које твом возилу пружа нову снагу, а теби бољи осећај вожње.

Синергија активних компоненти адитива и евро дизел горива највишег квалитета, доприноси обнављању и повећању снаге мотора твог аутомобила.

orange overlay

Повећана проточност бризгаљки

Наслаге нечистоћа које настају приликом сагоревања горива негативно се одражавају на рад мотора. Коришћењем Г-Дриве дизел горива нечистоће се отклањају, повећава се проточност бризгаљки, што уз ефикасније распршивање горива има за последицу обнављање и повећање снаге мотора – твоја вожња постаје јединствено искуство.

Побољшане перформансе мотора

Поред додатне снаге, коришћење Г-Дриве дизел горива доприноси побољшаној стартности мотора, као и његовом стабилнијем и тишем раду. Поред тога, комплекс адитива у овом гориву повећава цетански број, што резултира ефикаснијим сагоревањем горива и побољшаним општим перформансама мотора. Поуздан је и стабилан и у зимским условима на изузетно ниским температурама.

Побољшане перформансе и додатна снага мотора обезбеђују ти динамичнију и угоднију вожњу.

Професионална заштита система за гориво

Г-Дриве дизел обезбеђује мотору аутомобила висок степен заштите свих делова, а нарочито бризгаљки и металних делова. Успешно отклања нечистоће и спречава појаву корозије.

orange overlay

Нови адитив за нову зимску сезону 2021/2022.

Константно радимо на унапређењу наших горива и трудимо се да обезбедимо твом аутомобилу врхунски квалитет.
Г-Дриве дизел сада има нову унапређену формулу. Иновативна технологија израде омогућава смањење наслага на мотору за 45%, као и повећање снаге. Наш нови адитив формулисан је тако да повећава цетански број дизел горива ради оптимизовања економичности и смањења емисије загађивача.
Експерименти у лабораторији НИС НТЦ показују повећање цетанског броја и до 3,7. Цетански број дефинише понашање дизел горива приликом компресијског паљења. Повећање цетанског броја утиче на паљење горива, стабилније сагоревање, повећање снаге мотора и лакши старт. Поред тога, смањује се бука током рада мотора, као и емисија штетних гасова.

Коришћењем наше адитивираног горива Г-Дриве дизел, постиже се ефикасно уклањање наслага и побољшање протока горива у систему што доводи до бољих перформанси и повећања снаге мотора и претвара твоју вожњу у јединствено искуство.

Испитивања су вршена на референтном гориву.
Графички приказ је илустративног карактера.

Активно чишћење

Приликом сагоревања горива стварају се наслаге нечистоћа, које спречавају мотор да развије своју пуну снагу. Самим тим, повећава се и ризик од кварова. Комплекс адитива у Г-Дриве дизел гориву садржи активну компоненту за чишћење, која има задатак да елиминише акумулиране наслаге нечистоћа. На овај начин, поред обнављања и повећања снаге мотора, ова компонента утиче на смањење ризика од кварова и помаже продужењу радног века мотора.

https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/03/gdrive-dizel-showcase-img-2.png Акумулирана нечистоћа на бризгаљкама
https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-2.png Очишћене бризгаљке након употребе Г-Дриве дизел горива

Поуздана заштита од корозије

Активна антикорозивна компонента горива Г-Дриве дизел обезбеђује потпуну заштиту од корозије. Константном употребом Г-Дриве дизел горива на металним деловима мотора зауставља се даље ширење корозије, док код нових аутомобила ово гориво спречава појаву корозије. На тај начин се обезбеђује сигурност и заштита твог возила, а ти имаш једну бригу мање.

https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-3.png Корозија на металном делу мотора
https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-4.png Заштићена метална површина употребом Г-Дриве дизел горива

Можда те додатно интересује

Мапа бензинских станица

Сазнај на којим бензинским станицама можеш да наточиш G-Drive дизел. Испланирај свој пут тако да максимално уживаш током путовања.

Сазнај више

Drive.Go

Сазнај све о првој апликацији у Србији која ти пружа могућност плаћања горива без одласка на касу – брзо, једноставно и сигурно.

Сазнај више