За максималне перформансе

Квалитет моторних горива директно утиче на рад и век мотора, као и на квалитет вожње. G-Drive дизел је гориво врхунског квалитета, развијено у сарадњи са водећим експертима из области адитивираних горива, чиме се гарантује највиши квалитет горива.

Повећана снага мотора

G-Drive дизел је премијум адитивирано дизел гориво, које твом возилу пружа нову снагу, а теби бољи осећај вожње!

Синергија активних компоненти адитива и eвро дизел горива највишег квалитета, доприноси обнављању и повећању снаге мотора твог аутомобила до 7,8%*.

Графички приказ је илустративног карактера.

*Резултат је добијен на основу теста који је спроведен на common rail мотору новије генерације (CEC DW10 B моторни тест), на летњој верзији eвро дизел стандарда квалитета ЕN590, где су обнављање и повећање снаге мотора постигнути након коришћења 9 резервоара адитивираног дизел горива.

orange overlay

Повећана проточност бризгаљки

Наслаге нечистоћа које настају приликом сагоревања горива негативно се одражавају на рад мотора. Коришћењем G-Drive дизел горива нечистоће се отклањају, повећава се проточност бризгаљки, што уз ефикасније распршивање горива има за последицу обнављање и повећање снаге мотора – твоја вожња постаје јединствено искуство.

Побољшане перформансе мотора

Поред додатне снаге, коришћење G-Drive дизел горива доприноси побољшаној стартности мотора, као и његовом стабилнијем и тишем раду. Поред тога, комплекс адитива у овом гориву повећава цетански број, што резултира ефикаснијим сагоревањем горива и побољшаним општим перформансама мотора. Поуздан је и стабилан и у зимским условима, чак до -30°C.

Побољшане перформансе и додатна снага мотора обезбеђују ти динамичнију и угоднију вожњу.

Професионална заштита система за гориво

G-Drive дизел обезбеђује мотору аутомобила висок степен заштите свих делова, а нарочито бризгаљки и металних делова. Успешно отклања нечистоће и спречава појаву корозије.

orange overlay

Активно чишћење

Приликом сагоревања горива стварају се наслаге нечистоћа, које спречавају мотор да развије своју пуну снагу. Самим тим, повећава се и ризик од кварова. Комплекс адитива у G-Drive дизел гориву садржи активну компоненту за чишћење која има задатак да елиминише акумулиране наслаге нечистоћа. На овај начин, поред обнављања и повећања снаге мотора, ова компонента утиче на смањење ризика од кварова и помаже продужењу радног века мотора.

https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/03/gdrive-dizel-showcase-img-2.png Акумулирана нечистоћа на бризгаљкама
https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-2.png Очишћене бризгаљке након употребе G-Drive дизел горива

Поуздана заштита од корозије

Активна антикорозивна компонента горива G-Drive дизел обезбеђује потпуну заштиту од корозије “А” класе. Константном употребом G-Drive дизел горива на металним деловима мотора зауставља се даље ширење корозије, док код нових аутомобила ово гориво спречава појаву корозије. На тај начин се обезбеђује сигурност и заштита твог возила, а ти имаш једну бригу мање.

https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-3.png Корозија на металном делу мотора
https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-4.png Заштићена метална површина употребом G-Drive дизел горива

Можда те додатно интересује

Мапа бензинских станица

Сазнај на којим бензинским станицама можеш да наточиш G-Drive дизел. Испланирај свој пут тако да максимално уживаш током путовања.

Сазнај више

Drive.Go

Сазнај све о првој апликацији у Србији која ти пружа могућност плаћања горива без одласка на касу – брзо, једноставно и сигурно.

Сазнај више