За максималне перформансе

Адитивирано G-Drive дизел гориво доприноси оптималном раду мотора, омогућује ефикасније сагоревање горива, поуздан зимски старт, али и обезбеђује већу снагу и стабилнији рад мотора. G-Drive дизел је гориво нове генерације, обогаћено комплексом адитива чиме се гарантује највиши квалитет горива.

Квалитет моторних горива директно утиче на рад и век мотора, као и на квалитет вожње. G-Drive дизел је гориво врхунског квалитета, развијено у сарадњи са водећим експертима из области адитивираних горива.

Повећана снага мотора

G-Drive дизел је премијум адитивирано дизел гориво, које твом возилу пружа нову снагу, а теби бољи осећај вожње.

Синергија активних компоненти адитива и евро дизел горива највишег квалитета, доприноси обнављању и повећању снаге мотора твог аутомобила.

orange overlay

Повећана проточност бризгаљки

Наслаге нечистоћа које настају приликом сагоревања горива негативно се одражавају на рад мотора. Коришћењем G-Drive дизел горива нечистоће се отклањају, повећава се проточност бризгаљки, што уз ефикасније распршивање горива има за последицу обнављање и повећање снаге мотора – твоја вожња постаје јединствено искуство.

Побољшане перформансе мотора

Поред додатне снаге, коришћење G-Drive дизел горива доприноси побољшаној стартности мотора, као и његовом стабилнијем и тишем раду. Поред тога, комплекс адитива у овом гориву повећава цетански број, што резултира ефикаснијим сагоревањем горива и побољшаним општим перформансама мотора. Поуздан је и стабилан и у зимским условима на изузетно ниским температурама.

Побољшане перформансе и додатна снага мотора обезбеђују ти динамичнију и угоднију вожњу.

Професионална заштита система за гориво

G-Drive дизел обезбеђује мотору аутомобила висок степен заштите свих делова, а нарочито бризгаљки и металних делова. Успешно отклања нечистоће и спречава појаву корозије.

orange overlay

Константно радимо на унапређењу наших горива и трудимо се да обезбедимо твом аутомобилу врхунски квалитет.
Иновативна технологија израде G-Drive дизела са унапређеном формулом омогућава смањење наслага на мотору и до 67%, као и повећање снаге. Адитив је формулисан тако да повећава цетански број дизел горива ради оптимизовања економичности и смањења емисије загађивача.
Експерименти у лабораторији NIS NTC показују повећање цетанског броја и до 2. Цетански број дефинише понашање дизел горива приликом компресијског паљења.
Повећање цетанског броја омогућава стабилно паљење, равномерније и потпуније сагоревање, повећање снаге мотора и лакши старт.
Поред тога, смањује се бука током рада мотора, као и емисија штетних гасова.

Коришћењем наше адитивираног горива G-Drive дизел, постиже се ефикасно уклањање наслага и побољшање протока горива у систему што доводи до бољих перформанси и повећања снаге мотора и претвара твоју вожњу у јединствено искуство.

Испитивања су вршена на референтном гориву.
Графички приказ је илустративног карактера.

Активно чишћење

Приликом сагоревања горива стварају се наслаге нечистоћа, које спречавају мотор да развије своју пуну снагу. Самим тим, повећава се и ризик од кварова. Комплекс адитива у G-Drive дизел гориву садржи активну компоненту за чишћење, која има задатак да елиминише акумулиране наслаге нечистоћа. На овај начин, поред обнављања и повећања снаге мотора, ова компонента утиче на продужење радног века мотора, смањење ризика од кварова и емисије штетних гасова.

https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/03/gdrive-dizel-showcase-img-2.png Акумулирана нечистоћа на бризгаљкама
https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-2.png Очишћене бризгаљке након употребе G-Drive дизел горива

Поуздана заштита од корозије

Активна антикорозивна компонента горива G-Drive дизел обезбеђује потпуну заштиту од корозије. Константном употребом G-Drive дизел горива на металним деловима мотора зауставља се даље ширење корозије, док код нових аутомобила ово гориво спречава појаву корозије. На тај начин се обезбеђује сигурност и заштита твог возила, а ти имаш једну бригу мање.

https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-3.png Корозија на металном делу мотора
https://www.nisgazprom.rs/wp-content/uploads/2021/01/gdrive-dizel-showcase-img-4.png Заштићена метална површина употребом G-Drive дизел горива

Можда те додатно интересује

Мапа бензинских станица

Сазнај на којим бензинским станицама можеш да наточиш G-Drive дизел. Испланирај свој пут тако да максимално уживаш током путовања.

Сазнај више

Drive.Go

Сазнај све о првој апликацији у Србији која ти пружа могућност плаћања горива без одласка на касу – брзо, једноставно и сигурно.

Сазнај више