Шта је FAST LINE?

  • FAST LINE су нова, посебно осмишљена „брза“ точиона места која ти омогућавају да не чекаш у реду када желиш да наточиш гориво.

 

Како се користи FAST LINE?

  • За почетак, потребно је да имаш најновију верзију Drive.Go апликације (верзију 2.1.1.) и да пратиш инструкције у апликацији док је користиш. Ажурирај Drive.Go апликацију, ако до сада ниси.
  • Нова функционалност је самоуслужног типа и подразумева првобитну резервацију средстава на твом рачуну, након чега се точилица за гориво откључава и тада можеш да наточиш гориво.

 

Где је доступан FAST LINE?

  • Тренутно је доступан у сваком тренутку на НИС Петрол бензинској станици “Сава” у Булевару Арсенија Чарнојевића 30а у Београду, на точионим местима 7 и 8, као и на Гаспром бензинској станици “Авалски пут” у Булевару ослобођења 343, такође на точионим местима 7 и 8, у периоду од 22 до 6ч.
  • Планирамо да га проширимо на све наше бензинске станице у будућности.

 

Коме је намењен FAST LINE?

  • Намењен је само Drive.Go корисницима са најновијом верзијом апликације, који желе да брзо и без чекања наточе гориво и плате га на точионом месту, без одласка на касу.

 

Да ли могу да користим точиона места 7 и 8, ако немам инсталирану апликацију Drive.Go?

  • Ова точиона места су FAST LINE места и осмишљена су само за Drive.Go кориснике, који желе искуство брзог точења горива без чекања у реду, а који су претходно инсталирали најновију верзију апликације Drive.Go.

 

Phone Rings

Једноставно коришћење функционалности FAST LINE

Phone
1. Скенирај QR код на точилици
Phone
2. Резервиши износ и точионо место је откључано
Phone
3. Наточи гориво
Phone
4. GO!

За коришћење нове функционалности FAST LINE потребно је да ажурираш Drive.Go апликацију на последњу верзију 2.1.1.

Rings
Background Image

Више о Drive.Go апликацији можеш да сазнаш кликом на дугме сазнај више.

Сазнај више