Услуга за једноставније пословање

Представљамо Вам услугу за једноставније и ефикасније пословање.

Добро знамо колико је у послу битна брза комуникација и добра организација, па смо Вам, као задовољном клијенту и партнеру, обезбедили услугу достављања фактура електронским путем.

Примите све фактуре е-поштом

Ова услуга Вам омогућава да све фактуре примате е-поштом уместо у папирном облику. Услуга доприноси повећању продуктивности и смањењу трошкова, јер се скраћује време и поједностављују процеси слања, примања, уноса података и архивирања примљених фактура.

На Вама је само да изаберете који начин достављања фактура Вашој компанији више одговара и наставите пословање још прегледније и ефикасније у будућности.

На располагању су Вам два начина на која можете да примате фактуре:

  • Путем MFT веб-сервиса
  • Путем Halcomporta за e-fakture (HalEfakture портал)
  • Путем Halcom e-banking платформе

Приступом MFT веб-сервису или директном испоруком на Ваш SFTP или FTPS сервер, бићете у могућности да на једноставан и сигуран начин преузмете све врсте излазних докумената (фактуре, предрачуне, авансне рачуне, књижна одобрења, књижна задужења, каматне обрачуне, изводе отворених ставки), као и да у НИС а.д. вратите потписана књижна одобрења, која ће бити достављена уз поштовање законске регулативе и гарантовање непроменљивости истих.

Предности употребе е-фактуре

Електронска фактура Вам омогућава следеће погодности:

  • Аутоматизацију простора, уноса података и чувања фактура
  • Смањење трошкова
  • Брже добијање фактуре