Qr code image

Никад лакше до уштеда

Учлани се, ONLINE и БЕСПЛАТНО, путем „Са нама на путу” апликације у програм лојалности број 1* за возаче у Србији.

Сакупљај, користи бонус поене и уживај у специјалним попустима на гориво, Drive Cafe кафу и производе из наших специјалних понуда.

Бонус поени се обрачунавају након сваке куповине, а стање сакупљених поена можеш у сваком тренутку да провериш путем странице Мој налог или мобилне апликације Са нама на путу.

сазнај више

Уштеди на гориву

Као члану програма лојалности „Са нама на путу”, куповина на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама, доноси ти уштеду до 6 дин/л, у виду бонус поена**.

Сакупљај бонус поене приликом куповине и искористи их када ти пожелиш да умањиш свој наредни рачун.

Постани члан и пређи више километара уз „Са нама на путу”.

сазнај више
Ниво програма Количина горива (лит) Уштеда (дин)*** Уштеда (км)****
СРЕБРО 40 лит 120 дин 10 км
ЗЛАТО 50 лит 225 дин 20 км
ПЛАТИНА 70 лит 420 дин 37 км
Видео

Учлани се бесплатно онлине у „Са нама на путу“ програм лојалности

Искористи 20% попуста на врхунску италијанску кафу

Да ли си пробао нашу Drive Cafe кафу?
Изабери једну од 3 величине и као члан програма лојалности оствари попуст од 20%.

Espresso, cappuccino, latte или неки други топли напитак, за понети или док си на паузи – шта год да је твој избор, савршена комбинација одабраних сорти кафе, учиниће твоје путовање хедонистичком авантуром.

Уживај у врхунском квалитету кафе из најстарије италијанске пржионице.

Исти квалитет на више од 300 НИС Петрол и Гаспром бензинских станица, где год да те пут наведе – у највећем coffee shop-у у Србији.

Сазнај више

Сакупљај купоне уз "Са нама на путу" програм лојалности

Поред сталних попуста као члан Са нама на путу програма лојалности можеш да искористиш нове погодности. Нова функционалност програма број један за возаче у Србији ти пружа да куповином одређених производа сакупљаш купоне и освојиш поклон ваучере.

Сазнај више

Оствари до 50% попуста на производе из специјалних понуда

Буди у току са актуелним понудама у оквиру којих, као члан програма лојалности, можеш да оствариш и до 50% попуста. Са нама на путу картица ти отвара свет специјалних попуста и супер понуда на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

сазнај више

Упознај наше партнере

Као део програма лојалности Са нама на путу, постајеш привилегован купац и код наших партнера.

Купујући код њих, остварујеш бонус поене на својој картици које касније можеш да искористиш за куповину горива и умањење рачуна на нашим бензинским станицама.

Сазнај више

Додатне сарадње програма лојалности „Са нама на путу“

Врхунска заштита за твој ауто

Поред тога што затамњена стакла пружају висок степен топлотне и УВ заштите, учиниће да твој ауто изгледа модерније и да буде заштићен. Искористи cash back до 15% у виду бонус поена уз понуду Black Glass сервиса.

Специјализовани сервис Black Glass послује као лидер у уградњи фолија у Београду од 2006. године. Истовремено, једини је сервис у Србији који поседује лиценцу Ллумар, америчког произвођача бр. 1 по квалитету и обиму производње фолија у свету.

Сазнај више

Како да постанеш члан „Са нама на путу“ програма?

  • 1. Преузми апликацију „Са нама на путу“
  • 2. Попуни онлајн форму личним подацима
  • 3. Већ данас уживај у бројним погодностима

*Програм лојалности са највећим бројем регистрованих корисника, у категорији програма лојалности компанија које се баве прометом нафтних деривата у Србији.

**Уштеда од 6 динара по литру горива се односи на куповину G-Drive 100 и G-Drive дизел горива путем програма лојалности „Са нама на путу“ са нивоом Платина, а приписује се у виду бонус поена. 1 бонус поен = 1 динар.

***Уштеда се односи на куповину G-Drive 100 или G-Drive дизел горива у оквиру програма лојалности „Са нама на путу“, а приписује се у виду бонус поена. 1 бонус поен = 1 динар.

****Уштеда у километрима се односи на процену броја километара које потрошач може да пређе, узимајући у обзир просечну цену G-Drive дизел горива на дан 11.6.2021. и претпостављену потрошњу возила 7 лит/100 км.