Бензин оптималног квалитета у складу са последњим ЕУ стандардима

ОПТИ бензин је адитивирано гориво од 95 октана. Обогаћивањем стандардног бензина, произведеног у Рафинерији нафте Панчево са високотехнолошким адитивом, добијено је гориво чијом редовном употребом може доћи до смањења потрошње горива, ређих појава кварова на мотору и оптималне заштите мотора.

Оптимална потрошња горива

ОПТИ бензин својим учинком може да ти помогне да оптимизујеш потрошњу и на дуге стазе оствариш уштеде. Ово гориво скраћује време поновног покретања мотора, пружајући мотору довољно снаге за постизање оптималног броја обртаја.

Важно је напоменути да економична потрошња горива зависи од низа других фактора, па при степену уштеде треба имати у виду и стање пнеуматика, натовареност возила, стил вожње и друге параметре.

Предности ОПТИ бензина

Оптимална заштита мотора

Смањена потрошња горива

Дужи радни век мотора

 

Оптимална заштита мотора

 

Пажљивим одабиром адитива добили смо гориво оптималних перформанси, међу којима се истиче и функција уклањања нечистоћа са мотора. Друге компоненте адитива такође позитивно утичу на рад мотора, смањујући трење између метала, чиме се редукује хабање, што заједно подстиче дужи радни век мотора.

Можда те додатно интересује

Мапа бензинских станица

Сазнај на којим бензинским станицама можеш да наточиш ОПТИ бензин. Испланирај свој пут тако да максимално уживаш током путовања.

Сазнај више

Drive.Go

Сазнај све о првој апликацији у Србији која ти пружа могућност плаћања горива без одласка на касу – брзо, једноставно и сигурно.

Сазнај више