Један од највећих послодаваца у Србији

НИС је једна од највећих енергетских компанија у југоисточној Европи, а наша мрежа НИС Петрол и Гаспром бензинских станица је највећа у Србији, са више од 300 продајних места широм земље.

Наша компанија је такође, један од највећих послодаваца у Србији, са тимом који броји више од 11.000 талентованих, стручних и вредних људи. Људи су снага и покретач развоја нашег пословања, што стално отвара нове могућности за кандидате који желе да постану део великог НИС тима.

Како да конкуришете?

Уколико си заинтересован/а да своју каријеру наставитш у нашем тиму, постоји неколико начина да конкуришеш за рад на некој од НИС Петрол или Гаспром бензинских станица.

Пријави се путем линка

ПОСАО НА БЕНЗИНСКОЈ СТАНИЦИ.
Попуни форму и проследи своју биографију.

Пријави се позивом на број
08 0000 8888
(тастер 7, 08 – 16h).

Пријави се остављањем своје биографије на најближој бензинској станици.

Селекција кандидата

Процес селекције кандидата обухвата интервју са регрутером и руководиоцем, који се обављају уживо у нашим центрима у Београду, Новом Саду, Нишу или на самој бензинској станици у месту у коме живиш. Када околности не дозвољавају да се видимо уживо, можемо се упознати преко телефонског позива или путем Skype-a.

Интервју представља разговор који има за циљ да се међусобно упознамо – ми са твојим радним искуством и интересовањима, а ти- детаљније са нашом компанијом, позицијом за коју конкуришете и условима рада. Ту смо да одговоримо на сва твоја питања и разјаснимо све нејасноће.

Избор кандидата

Сарадњу настављамо са кандидатима који су показали највећу мотивацију и интересовање, али и чије искуство и вештине највише одговарају радном месту за које су конкурисали. Ако се одлучимо баш за тебе, шаљемо ти повратне информације, на основу чега улазиш у процес запошљавања. Кандидатима који нису изабрани такође дајемо повратне информације, најчешће е-маилом.

Уколико си на разговору оставио/ла одличан утисак, а ипак ниси одмах ангажован, колеге ће настојати да одрже контакт са тобом и позваће те чим се појави одговарајућа упражњена позиција.

Целокупан процес запослења траје оквирно недељу дана. Након тога сагледавамо које су то бензинске станице на којима има слободних позиција, а које су најближе твом месту становања. Пре самог одласка на бензинску станицу, пролазиш организовану обуку. Ту ћеш научити основе посла, како би почетак рада касније био олакшан.

ДОБРО ДОШЛИ У НАШ ТИМ!