Освежење пуно енергије

Разбуди се током јутарње гужве и напуни батерије током сваког путовања. Уживај у моћним укусима и привлачним аромама наших енергетских пића. G-Drive енергетска пића су најпродаванија енергетска пића на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама.

Снага је у добром балансу

G-Drive енергетски напитак садржи избалансирану количину таурина и кофеина. Таурин директно утиче на повећање енергије током вожње, док је кофеин одговоран за повећан степен будности што је нарочито значајно током дугих ноћних вожњи.

Одабране сировине

G-Drive енергетски напици су пастеризовани, а све сировине за њихову производњу набављамо од два највећа светска произвођача база безалкохолних пића, Wild и Döhler.

g drive energy drink original taste can

Оригинални укус

Изворни укус енергије за све искусне возаче. Класичан и познат укус који те чини одморним у сваком тренутку вожње.

g drive energy drink cherry taste can

Вишња

Одличан избор за све љубитеље снажних воћних укуса. Заводљива вишња помаже да задржиш концентрацију током путовања.

g drive energy drink mango taste can

Манго и гуава

Моћан, егзотичан укус је прави избор за све оне који желе да пробају нешто ново и другачије. Ова комбинација ће ти пружити додатну енергију на сваком путу.

g drive energy drink blackberry taste can

Купина

Укус купине је права ствар за све сладокусце. Добар избор за енергетску допуну, јер брзо ствара осећај повећане енергије.

Без шећера

Овај невероватан спој је идеалан избор ако желиш да осетиш моћан талас енергије, без додатног шећера (no sugar). Прави избор за све твоје кратке и дуге вожње.