Уживај у паузи са укусом

Када дође време за предах и потребно ти је нешто чиме би напунио батерије, Drive Cafe ти нуди савршено и сласно решење.

Поред великог избора грицкалица, сланог и слатког пецива, на одабраним бензинским станицама у понуди имамо велики избор укусних, свежих и с љубављу прављених сендвича.

sandwiches on a plate

Укусни сендвичи за савршена путовања

На НИС Петрол и Гаcпром бензинским станицама можеш пронаћи две врсте сендвича – паковане Drive Cafe сендвиче и свеже припремљене сендвиче.

Паковани сендвичи праве се од пажљиво бираних састојака, високог квалитета. Припремљени су у специјалним апаратима за прављење сендвича и они увек носе исти и проверен квалитет.

Свеже припремљени сендвичи праве се сваког дана и одишу свежином, која прија твојим чулима. Избор је велики, а на теби је да одабереш сендвич по твом укусу.

Панини сендвичи

Панини сендвичи су укусна авантура која доноси три различите укусне варијанте.

Препознатљив спој ћуреће шунке и сира, сочна говедина у комбинацији са чедар сиром и укусна пилетина са реским плавим сиром, лепо су упаковани и спремни да аромама испуне твоје путовање.

sandwich

Панини са ћурећом шунком
и сиром

sandwich

Панини са говедином
и чедар сиром

sandwich

Панини са пилетином
и плавим сиром

Тост сендвичи

Тост сендвиче, пажљиво паковане како би остали свежи и сочни, нудимо у три сласне варијанте које одликују узбудљиви укуси.

Ћурећа шунка са масдамер сиром на пшеничном хлебу, говедина са сенфом на пшеничном хлебу и сендвич са туном и кукурузом залогаји су вредни сваке ваше авантуре.

tost

Сендвич са ћурећом шунком
и масдамер сиром
на пшеничном хлебу

tost

Сендвич са печеном говедином са сенфом на пшеничном хлебу

tost

Сендвич са туном
и кукурузом

Багет

Сендвич направљен у хрскавом багет пециву у себи садржи још хрскавије пилеће штапиће, који осим своје узбудљиве текстуре носе и богат укус.

Упаковани багет сендвич утолиће вашу глад у тренутку.

sanwich

Багет пилећи штапићи

Свеже припремљени сендвичи

Друга врста сендвича – свеже припремљени  сендвичи, могу се пронаћи на 13 бензинских станица широм земље. Свежи, од пажљиво бираних састојака високог квалитета, ови сендвичи се праве сваког дана чиме гарантујемо њихову свежину и богат укус.

Оно што их, поред свежине, неодољивог укуса и квалитета, додатно краси јесте велики избор различитих састојака за свачији укус.

sandwich

Сендвич шунка и сир

sandwich

Сендвич кајмак и печеница

sandwich

Италијански сендвич пршута

sandwich

Лосос сендвич са крем сиром

sandwich

Сендвич ћурећа шунка и ементалер

sandwich

Сендвич ћурећа шунка и козји сир

sandwich

Капрезе сендвич

sandwich

Сендвич „4 врсте сира“

Паковани или свеже припремљени сендвичи – избор је твој, а на нама је да свакој твојој авантури пружимо неочекивано гастрономско искуство.

Бензинске станице на којима можете пронаћи сендвиче: