nis petrol logo

Од када се познајемо?

У историји наше компаније, која траје више од 75 година, један тренутак се посебно издваја: отварање наше прве бензинске станице 1953. године. Тада смо се први пут упознали са нашим потрошачима и отпочели заједнички пут.

Друга значајна прекретница је 2012. година у којој је отворена прва Гаспром станица у Београду.

Заједно ниједног тренутка до сада нисмо престали да растемо како бисмо потрошачима понудили највише стандарде.

Шта можемо да учинимо за вас?

Како што краће представити велику мрежу бензинских станица? Да ли је довољно рећи да смо са више од 300 НИС Петрол и Гаспром бензинских станица, највећа мрежа у Србији? Није, јер је наша доступност широм земље само почетак.

Оно што је много важније од тог броја је жеља да нашим посетиоцима пружимо најбољу могућу услугу, а возачима наше G-Drive гориво чији врхунски квалитет доказано чува ваш мотор, побољшава његове перформансе и оптимизује његов рад. Исто тако, наша пословна страст је да свим партнерима и путницима понудимо иновативна решења која ће њихов посао или путовања претворити у истинско задовољство.

Пружамо вам окрепљење, одмор и заслужену паузу где год да вас пут води. Широк асортиман наших брендова, роба и услуга задовољиће све ваше потребе, а у њима можете уживати на савремен и једноставнији начин. Од точења горива без изласка из аутомобила па до плаћања рачуна путем мобилне апликације, нудимо вам иновације које ће посету бензинској станици подићи на виши ниво.

Наравно, можете се препустити и добром старом класичном искуству и бити радо виђен гост у нашим Drive Cafe ресторанима, где вас очекују хладни и топли напици, свеже припремљена храна за свачији укус, али и велики број брендова приватне робне марке, премијум квалитета,  које смо пажљиво годинама развијали да вам сваки пут пруже више од очекиваног.

Највећа мрежа у Србији са више од 300 НИС Петрол и Гаспром бензинских станица.

family at the petrol station

Постојан квалитет услуге

Ми не рачунамо само на један сусрет, већ размишљамо дугорочно. Зато смо креирали програм лојалности Са нама на путу који окупља велики број возача и пружа им бројне погодности попут уштеде кроз сакупљање бонус поена и ексклузивних попуста у сарадњи са нашим партнерима.

Осмислили смо и друге програме лојалности који ће и пољопривредницима, таксистима или професионланим возачима сваки наредни сусрет са нама учинити не само пријатнијим, већ и исплативијим.

Посвећеност купцима и запосленима

Једнаку пажњу посвећујемо и нашим корпоративним и велепродајним партнерима. Са њима градимо однос поверења и свакодневне информисаности, уз много могућности за унапређење сарадње.

Поносимо се највишим стандардом квалитета нафтних деривата и услуга. Ипак, оно на шта смо посебно поносни су наши људи као најважнији чинилац успеха и наше лидерске позиције у региону. Овај сајт је одлично место на ком можете сазнати све о томе како да се придружите тиму који већ годинама успешно послује.

Оно на шта смо посебно поносни су наши људи као најважнији чинилац успеха и наше лидерске позиције у региону.

employee at the gazprom petrol station

Наша визија будућности

Од давне 1945. године нисмо прекидали са испоруком енергије која ће ваша путовања, пословање, али и свакодневни живот учинити лепшим и једноставнијим. И како се мењао свет, тако смо се мењали и ми.

Посвећени смо производњи чистије енергије која брине не само о људима, већ и о њиховом окружењу. Од компаније која је била фокусирана на нафту, данас потрошачима у региону испоручујемо и енергију гаса, али и струју за електрична возила која су будућност транспорта.

Величина наше компаније не огледа се у њеним размерама, већ управо у могућности адаптације потребама, времену које нас води напред, али и трендовима, помоћу којих обликујемо наш заједнички свет.