Нека G-Drive 100 буде твој први избор

Обезбеди свом аутомобилу поузданију и ефикаснију снагу током вожње уз G-Drive 100.

G-Drive 100 садржи активне компоненте које омогућавају ефикаснији рад мотора, побољшавају његове перформансе и позитивно се одражавају на његову исправност и дуговечност. G-Drive 100, произведен у складу са највишим технолошким стандардима,  твом мотору ће пружити професионалну заштиту, а теби сигурнију и узбудљивију вожњу.

Побољшане перформансе мотора

G-Drive 100 садржи активне компоненте последње генерације које твом возилу пружају додатну снагу, боље убрзање и професионалну заштиту. Специјална формула овог горива продужава век твог мотора и доприноси смањењу могућности настанка кварова.

poboljsane-performanse-motora-CRL-2
car engine

Повећана снага мотора

1

Јединствена термостабилна компонента горива – модификатор трења ствара заштитни слој између клипа и цилиндра у мотору, чиме се смањује коефицијент трења, унапређује динамика мотора и стимулише повећање снаге мотора. Синергијом 100 октана и активних адитива за чишћење и подмазивање, мотор добија додатну снагу, а вожња постаје узбудљивија.

Побољшана динамика убрзања

2

Смањење трења у мотору захваљујући модификатору трења, садржаном у комплексу адитива, за резултат има побољшање динамичких карактеристика возила. То омогућава снажније убрзање при високим брзинама, што је од пресудне важности при претицању на аутопуту.

car siluete

Повећање обртног момента

3

Висока октанска вредност и смањење коефицијента трења утичу на повећање обртног момента у широком спектру броја обртаја у минути. Ово додатно побољшање помаже при вожњи по теренима са великим нагибом.

orange overlay
pej

Тестирано у Великој Британији

Milbrook Proving Ground је један од највећих центара за тестирање возила и налази се у месту Милбрук у Енглеској. Основан шездесетих година XX века, Центар обухвата капацитете за тестирање и развој возила, укључујући оне за оцењивање возила и система, развој погона и тестове безбедности. Тестовима у Милбруку потврђени су сви наводи у вези са горивом G-Drive 100 који се помињу на овој страници.

Професионална заштита мотора

G-Drive 100 пружа мотору првокласну заштиту од корозије и спречава стварање емулзије. Поред тога, G-Drive 100 уклања нечистоће у мотору и обезбеђује му оптималну снагу.

car engine
Orange overlay

G-Drive 100 за чист мотор

Редовном употребом било ког горива, на мотору се стварају наслаге нечистоће. Услед тог процеса долази до „загушења“ мотора, који више није у стању да ради оптималном снагом. Те наслаге су шкодљиве и на дуге стазе могу да изазову кварове. Редовном употребом G-Drive 100 горива, наслаге нечистоће на усисним вентилима се смањују до шест пута.4

Првокласна заштита од корозије

Молекули воде који се могу наћи у систему за гориво сваког возила, реагују са његовим металним деловима и могу временом довести до њиховог оштећења. Комплекс адитива у гориву G-Drive 100 садржи специјалну компоненту која спречава стварање корозије у свим деловима система за гориво и обезбеђује највишу класу заштите возила.

Демулзификација

Специјална компонента горива G-Drive 100 спречава стварање емулзије од воде и уља, која се може појавити у систему за гориво услед промена температуре у зимском периоду и довести до погоршања перформанси мотора. Демулзификација осигурава да твоје возило и мотор функционишу без потешкоћа током целе године.

1Са G-Drive 100 горивом, после 1.000 пређених километара у VW GOLF 1.6FSI при 6.000 обртаја у минути, у поређењу са стандардним Евро БМБ 95 бензином.

2Са G-Drive 100 горивом, после 500 пређених километара у VW GOLF 1.6FSI при брзини од 115-125 km/h, у поређењу са стандардним Евро БМБ 95 бензином.

3Са G-Drive 100 горивом, после 1.000 пређених километара у VW Golf 1.6FSI при 4.000-6.000 обртаја у минути, у поређењу са стандардним Евро БМБ 95 бензином.

4Резултати су потврђени тестирањем на Mercedez-Benz мотору М111 у Милбрук независном истраживачком центру.

Можда те додатно интересује

Мапа бензинских станица

Сазнај на којим бензинским станицама можеш да наточиш G-Drive 100. Испланирај свој пут тако да максимално уживаш током путовања.

Сазнај више

Drive.Go

Сазнај све о првој апликацији у Србији која ти пружа могућност плаћања горива без одласка на касу – брзо, једноставно и сигурно.

Сазнај више