Сви путеви воде у Drive Cafe

Постоје дуга и кратка путовања. Има оних једноставних стаза, као и компликованијих… Понекад нам је потребан кратак предах. Каткад и дужа пауза. Али сви путеви, без изузетка, имају једну заједничку дестинацију – Drive Cafe.

Drive Cafe је највећи coffee shop у Србији. Наћи ће се на свакој страни света и у ком год правцу да кренеш – на више од 300 НИС Петрол и Гаспром бензинских станица широм земље.

Сусрет са Drive Cafe ресторанима и продавницама почиње шољицом кафе, а наставља се пустоловином кроз фантастичну понуду хране и напитака, који ће унети свежину како у краћа, тако и у сва твоја дужа путовања.

Све што је потребно за савршен предах

Уживај у италијанској кафи врхунског квалитета, као и у другим топлим и хладним напицима.

У пријатном амбијенту Drive Cafe ресторана очекује те велики избор грицкалица и слаткиша, сланих и слатких пецива и свеже припремљене хране.

У понуди имамо и различита хигијенска средства, као и мноштво производа за одржавање и негу аутомобила.

Широку понуду и асортиман производа Drive Cafe продавница и ресторана можеш упознати и истражити на НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама широм земље. Спремили смо и бројне, континуиране промоције и акције, уз које ћеш уштедети, а долазак у Drive Cafe ресторане постаће део твоје свакодневне рутине на путовањима.

Можда те додатно интересује

Кафа

Сазнај све о врхунској кафи, направљеној по италијанској рецептури, у којој можеш уживати на нашим бензинским станицама.

сазнај више

Сендвичи

Богата понуда разноврсних сендвича за свачији укус и сваку прилику са састојцима који распламсавају твоја чула.

Сендвичи

Бургери

Уживај у једном од најатрактивнијих јела са роштиља - фантастичним бургерима, и пронађи их на нашим бензинским станицама.

Бургери

Пецива

Топла, свежа, изнутра мекана, а споља хрскава - наша пецива су одличан избор за почетак савршеног дана.

Пецива

Грицкалице

Било да је твоје путовање дуго или кратко, забава на њему је загарантована уз наше фантастичне грицкалице.

Грицкалице

Raw барови

Пронађи сирову енергију природе, употпуњену врхунским укусима егзотике и надокнади потребну снагу.

Raw барови