Твој пакет у твоје време

У сарадњи са курирском службом D Express креирали смо иновативну и у Србији јединствену услугу на подручју курирских услуга.

Пакетомат омогућава да преузмеш своју пошиљку на бензинској станици када теби то одговара.

Континуирано радимо на томе да услугу Пакетомата учинимо још доступнијом. Зато је на наше бензинске станице стигао препознатљиви и атрактивни Ананас пакетомат. Своје поруџбине можете платити пре самог преузимања на бензинској станици готовином или картицом или електронски на платформи приликом креирања поруџбине.

безбедно
лако се користи
ти бираш време

Списак бензинских станица на којима је доступна услуга Пакетомата погледај овде:

Списак бензинских станица ANANAS
Списак бензинских станица DExpress

Како да преузмеш пошиљку путем Пакетомат услуге?

1.

Одабери доставу путем www.dexpress.rs или на сајту компанија које испоручују пошиљке путем курирске службе D Express.

2.

Када D Express преузме твој пакет, добићеш обавештење и линк, путем којег је потребно да изабереш бензинску станицу са пакетоматом, на коју ће твој пакет стићи.

3.

Када твој пакет стигне на бензинску станицу, добићеш обавештење о томе, као и КОД путем СМС-а или QR КОД путем Viber-а, који треба да сачуваш.

4.

Уколико си приликом поруџбине одабрао/ла опцију „Плаћање поузећем”, на каси бензинске станице прочитај КОД из поруке и плати касиру, након чега можеш да преузмеш пакет на пакетомату.

5.

На Пакетомату притисни тастер „Преузми пакет”. Упиши КОД ручно или скенирај QR КОД, а затим притисни тастер „Потврди”. Упиши број мобилног телефона на који си добио/ла поруку са КОД-ом.

6.

Ормарић у коме се налази твој пакет ће се аутоматски отворити. Преузми свој пакет и затвори ормарић након преузимања.