Odličan popust za predah s ukusom

Posetite našu novootvorenu Gazprom benzinsku stanicu Sokolići na auto-putu Miloš Veliki i napravite predah u Drive Cafe restoranu uz odlične pogodnosti! Vas i Vaše zaposlene očekuje 20% popusta na sendviče i hot dog uz NIS Gazprom karticu.

Bilo da putujete poslovno ili privatno u bilo kom pravcu naše zemlje, Drive Cafe restorani Vas očekuju na više od 300 lokacija. Uživajte u italijanskoj kafi vrhunskog kvaliteta, kao i drugim toplim i hladnim napicima i ukusnim specijalitetima i francuskim pecivima.

Drive Cafe restorani će učiniti svako Vaše putovanje, bilo ono kratko ili dugo, jedinstvenom avanturom za pamćenje.

Za aktivaciju ove usluge na Vašoj NIS Gazprom kartici informišite se kod ličnog menadžera ili putem Call Centra pozivom na broj 0800-008-888.

Vidimo se na Gazprom benzinskoj stanici Sokolići 1!

Vreme je za letnje doterivanje

Pripremili smo super popust od 10% na sve artikle iz asortimana auto-kozmetike uz Vašu NIS Gazprom karticu – od mirisa za vozilo do proizvoda za čišćenje i poliranje.

Čisto vetrobransko staklo i farovi, dopunska tečnost za pranje, kvalitetni brisači i mnoge druge sitnice ne traže mnogo truda, a vožnja će svakako biti ne samo udobnija i prijatnija, već pre svega bezbednija.

Za aktivaciju ove usluge na Vašoj NIS Gazprom kartici informišite se kod ličnog menadžera ili putem Call Centra pozivom na broj 0800-008-888.

Zasluženo osveženje uz stalno sniženje

Ostvarite super popust od 20% na Drive Cafe kafu i Jazak vodu po Vašem izboru na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Širok asortiman Drive Cafe ukusa nudi Vam veliki izbor napitaka od kafe vrhunskog kvaliteta. Sorte koje ulaze u sastav Drive Cafe kafe prže se odvojeno i na taj način iz njih dobijamo svu punoću ukusa i maksimum arome koji krase svaku njenu šoljicu. Ne propustite odličnu priliku da okusite kafu proverenog geografskog porekla pripremanu po tradicionalnoj italijanskoj recepturi, i to uz veliki popust omogućen Vama i Vašim zaposlenima.

Uz to, na raspolaganju Vam je i potpuno prirodna fruškogorska voda Jazak koja dolazi iz najstarijeg nacionalnog parka,  obogaćena pravom harmonijom minerala. Napravite kombinaciju Drive Cafe kafe i fruškogorske Jazak vode po Vašem ukusu i uživajte u savršenom osveženju.

Posetite NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice i ostvarite ovu super pogodnost uz Vašu karticu za gorivo!

Čista ušteda

Posetite NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice i ostvarite super uštedu uz Vašu NIS Gazprom karticu. Vi i Vaši zaposleni ostvarujete popust od 10% na sredstva lične higijene – papirne ili vlažne maramice i antibakterijski gel.

Dani na putu mogu postati zamorni, a obaveze i vreme provedeno u automobilu može nas držati podalje od osnovnih izvora čistoće kao što je pranje ruku.

Široki asortiman proizvoda na NIS i Petrol Gazprom benzinskim stanicama Vam nudi rešenje i ovog problema. Uz Vašu karticu za gorivo ostvarujete popust od 10% na papirne i vlažne maramice, kao i na antibakterijske gelove. Obezbedite osnovna higijenska sredstva sebi ili svojim zaposlenima i pritom uštedite.