Точење и плаћање горива само уз Drive.Go апликацију

У периоду од 23ч до 06ч, на Гаспром бензинској станици Нови Београд Дејтон точење и плаћање горива је могуће искључиво самоуслужно, само путем Drive.Go апликације.

 

Плаћање путем Drive.Go апликације се реализује резервацијом средстава. Максимални износ резервације средстава за једно точење је 15.000 РСД. Уколико си наточио горива мање од резервисаног износа, преостали износ ће ти бити враћен, а време враћања зависи од твоје банке.

 

За плаћање је потребна последња верзија Drive.Go апликације. Плаћање неће бити могуће за кориснике који имају верзију Drive.Go апликације старију од верзије 2.1.1.

 

Drive.Go мобилна апликација пружа ти могућност плаћања горива (и сакупљања бонус поена на картици Са нама на путу) на точионом месту. Апликација има за циљ да обезбеди брзо, ефикасно и безбедно плаћање, без одласка на касу.

 

Попуст од 3 дин/л само у ноћном режиму

 

Сви потрошачи приликом плаћања путем Drive.Go апликације имају попуст од 3 дин/л за куповину било којег горива само током ноћног режима. ТНГ није могуће купити током ноћног режима, а продавница и ресторан бензинске станице не раде.
Цена са попустом биће истакнута у мобилној апликацији.

 

За све додатне информације и питања можеш контактирати наш цалл центар: 08 0000 8888.

Phone Rings

Плаћање путем Drive.Go апликације у ноћном режиму:

Phone
1. Инсталирај апликацију DRIVE.GO и региструј свој кориснички налог
Phone
2. Скенирај QR код који се налази на точионом месту
Phone
3. Резервиши износ којим желиш да платиш гориво**Уколико си наточио мање од резервисаног износа, преостали износ ће ти бити враћен, а време враћања зависи од твоје банке.
Phone
4. Након потврде о извршеној резервацији, подигни точилицу и започни точење горива
Phone
5. Након завршеног точења, врати точилицу на одговарајуће место
Phone
6. Притисни дугме „заврши”, оцени нас, а ми ти желимо срећан пут!

За плаћање у ноћном режиму на Гаспром бензинској станици Нови Београд Дејтон потребна је последња верзија Drive.Go апликације.

Rings
Background Image

Прочитај важне напомене кликом на дугме испод

Сазнај више