Evro dizel optimalnog kvaliteta u skladu sa poslednjim EU standardima

OPTI dizel je aditivirano dizel gorivo koje se sastoji od evro dizela, proizvodenog u Rafineriji nafte Pančevo i kompleksa aditiva renomiranog svetskog proizvođača.

Specijalno kreirana formula optimalnih sastojaka pruža zaštitu motora i omogućava stabilniji rad.

Stabilniji rad automobila

OPTI dizel dodatnim poboljšanjem mazivosti, doprinosi smanjenju trenja kod pokretnih delova motora i omogućava ravnomerniji i tiši rad, a efikasnim čišćenjem i zaštitom od korozije omogućava duži radni vek motora.

Prednosti OPTI dizel goriva

Stabilniji rad motora

Optimalna zaštita motora

Smanjenje trenja u motoru

Optimalna zaštita
motora

OPTI dizel sadrži kompleks aditiva koji uklanja nečistoće sa ključnih komponenti motora. Ovako unapređena formula goriva, uz kontinuitet upotrebe, poboljšaće protok goriva i doprineće manjem trenju u sistemu.

Zaštita od korozije

OPTI dizel obezbeđuje i efikasnu zaštitu od korozije. Kroz zaštitu motora i očuvanje njegove funkcionalnosti, OPTI dizel gorivo će povoljno delovati na duži radni vek motora, redukovati pojavu kvarova, a tebi omogućiti veću uštedu na dugoročnom nivou.

Možda te dodatno interesuje

Mapa benzinskih stanica

Saznaj na kojim benzinskim stanicama možeš da natočiš OPTI dizel. Isplaniraj svoj put tako da maksimalno uživaš tokom putovanja.

Saznaj više

Drive.Go

Saznaj sve o prvoj aplikaciji u Srbiji koja ti pruža mogućnost plaćanja goriva bez odlaska na kasu – brzo, jednostavno i sigurno.

Saznaj više