Кабинет, Трон

„Кабинет“ – из „Кабинета реткости“ у Неменикућама је на наше станице допремљен контигент пива различитих укуса, арома, боја и текстура. Пивски сладокусци ће у богатом кабинету пива сигурно наћи свог миљеника, али и увек нова пива за дегустацију.

„Трон“ – Непастеризована и нефилтрирана црафт пива врхунског квалитета која померају границе очекиваног су са пиједестала стигла у широк избор на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама.

Инат, Компас

„Инат“ – Пиво по традиционалној рецептури без додатка шећера, вештачких боја и арома обликована у једној речи – Инат.
Или како би измењена пословица рекла – „од ината нема бољег заната“.

„Компас“ – Пиво које ће ти показати све стране света својим егзотичним и незаборавним аромама и укусима. „Компас“ ће те сваким новим гутљајем водити на необичну авантуру.

Робокрафт, Догма

„Робокрафт“– Пронађи пива будућности у асортиману пива данашњице. „Робокрафт“ је будућност пива настала синергијом љубави према пиву и вешто одабраних арома и укуса.

„Догма“– Постоје пива која буде сумњу и пива у које се не сумња. Уживај у јединственим укусима из широког асортимана „Догма“ пиваре. Пива егзотичних арома и реског укуса ће са сваким новим гутљајем померити границе твог одговора на питање – „Шта је пиво?“.

Салто

„Салто“ – Пивара која је традицију белгијских пивара пренела у Србију. Пробај сласне пивске укусе чоколаде, кафе, лешника, поморанџе и тропских нота и најбоље тамно пиво на свету Салто Стоут.

Ови узбудљиви укуси могу се наћи на следећим бензинским станицама у Београду:

СПИСАК БЕНЗИНСКИХ СТАНИЦА НА КОЈИМА СЕ МОГУ НАЋИ ЦРАФТ ПИВА

НАПОМЕНА:

Не заборави да је одговорно управљање возилом на првом месту, тако да – кад возиш, пиво сачувај за код куће.