Kabinet, Tron

„Kabinet“ – iz „Kabineta retkosti“ u Nemenikućama je na naše stanice dopremljen kontigent piva različitih ukusa, aroma, boja i tekstura. Pivski sladokusci će u bogatom kabinetu piva sigurno naći svog miljenika, ali i uvek nova piva za degustaciju.

„Tron“ – Nepasterizovana i nefiltrirana craft piva vrhunskog kvaliteta koja pomeraju granice očekivanog su sa pijedestala stigla u širok izbor na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Inat, Kompas

„Inat“ – Pivo po tradicionalnoj recepturi bez dodatka šećera, veštačkih boja i aroma oblikovana u jednoj reči – Inat.
Ili kako bi izmenjena poslovica rekla – „od inata nema boljeg zanata“.

„Kompas“ – Pivo koje će ti pokazati sve strane sveta svojim egzotičnim i nezaboravnim aromama i ukusima. „Kompas“ će te svakim novim gutljajem voditi na neobičnu avanturu.

Robokraft, Dogma

„Robokraft“– Pronađi piva budućnosti u asortimanu piva današnjice. „Robokraft“ je budućnost piva nastala sinergijom ljubavi prema pivu i vešto odabranih aroma i ukusa.

„Dogma“– Postoje piva koja bude sumnju i piva u koje se ne sumnja. Uživaj u jedinstvenim ukusima  iz širokog asortimana „Dogma“ pivare. Piva egzotičnih aroma i reskog ukusa će sa svakim novim gutljajem pomeriti granice tvog odgovora na pitanje –  „Šta je pivo?“.

Salto

„Salto“Pivara koja je tradiciju belgijskih pivara prenela u Srbiju. Probaj slasne pivske ukuse čokolade, kafe, lešnika, pomorandže i tropskih nota i najbolje tamno pivo na svetu Salto Stout.

Ovi uzbudljivi ukusi mogu se naći na sledećim benzinskim stanicama u Beogradu:

SPISAK BENZINSKIH STANICA NA KOJIMA SE MOGU NAĆI CRAFT PIVA 

NAPOMENA:

Ne zaboravi da je odgovorno upravljanje vozilom na prvom mestu, tako da – kad voziš, pivo sačuvaj za kod kuće.