Plombir

Plombir

Uživaj u omiljenom ruskom sladoledu i u Srbiji! Idealan za tople dane ili kada poželiš da udovoljiš čulima, Plombir je načinjen od visokokvalitetnih sastojaka koji te pozivaju da ih probaš. Nežna i kremasta tekstura dolazi u sedam različitih ukusa od klasične vanile do čokoladnog sladoleda sa kakao komadićima.

Otkrij ih na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

SPISAK BENZINSKIH STANICA
Sirok

Sirok

U malim zalogajima deserta Sirok krije se veliko zadovoljstvo. Čuvenu sirnu poslasticu, jednu od omiljenih u Rusiji, krasi svež ukus, nežna tekstura i čokoladna glazura kao zavodljiva završnica. Sirok je savršena slatka večera, užina ili ukusno ohrabrenje da uspešno nastaviš dan.

Slatki dezert te čeka na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

SPISAK BENZINSKIH STANICA
kvas

Ruski kvas

Najpopularnii kvas u Rusiji je dostupan i u Srbiji. Povezan sa kulturnim nasleđem i tradicijom, kvas Ochakovskiy krase slatkaste i kiselkaste note sa hlebnom aromom. Idealan za hidrataciju tokom toplih letnjih dana, kvas je pravi izbor za one koji žele da se osveže bezalkoholnim pićem.

Nazdravi sa ukusom gde god da se uputiš.

SPISAK BENZINSKIH STANICA
Ruske čokolade

Ruske čokolade

Legendarna ruska čokoladica „Aljonka“ je omiljena poslastica generacijama ruske dece. Od davne 1965. godine kada je nastala, receptura ove mlečne čokolade ostaje nepromenjena. „Aljonka“, „Babaevsky“ ili čokoladno čudo „Ptičje mleko“, samo su neki od slatkih simbola Rusije koji su postali prepoznatljivi širom sveta pa i kod nas.

Pronađi ih na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

SPISAK BENZINSKIH STANICA