Jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji

NIS je jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi, a naša mreža NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica je najveća u Srbiji, sa više od 300 prodajnih mesta širom zemlje.

Naša kompanija je takođe, jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji, sa timom koji broji više od 11.000 talentovanih, stručnih i vrednih ljudi. Ljudi su snaga i pokretač razvoja našeg poslovanja, što stalno otvara nove mogućnosti za kandidate, koji žele da postanu deo velikog NIS tima.

Kako da konkurišeš?

Ukoliko si zainteresovan/a da svoju karijeru nastaviš u našem timu, postoji nekoliko načina da konkurišeš za rad, na nekoj od NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica.

Prijavi se putem linka

POSAO NA BENZINSKOJ STANICI.

Popuni formu i prosledi svoju biografiju.

Prijavi se pozivom na broj

08 0000 8888 

(taster 7, 08 – 16h).

Prijavi se ostavljanjem svoje biografije

na najbližoj benzinskoj stanici.

Selekcija kandidata

Proces selekcije kandidata obuhvata intervju sa regruterom i rukovodiocem, koji se obavlja uživo u našim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu ili na samoj benzinskoj stanici, u mestu u kome živite. Kada okolnosti ne dozvoljavaju da se vidimo uživo, možemo se upoznati preko telefonskog poziva ili putem Skype-a.

Intervju predstavlja razgovor koji ima za cilj da se međusobno upoznamo – mi sa tvojim radnim iskustvom i interesovanjima, a ti detaljnije sa našom kompanijom, pozicijom za koju konkurišeš i uslovima rada. Tu smo da odgovorimo na sva tvoja pitanja i razjasnimo sve nejasnoće.

Izbor kandidata

Saradnju nastavljamo sa kandidatima koji su pokazali najveću motivaciju i interesovanje, ali i čije iskustvo i veštine najviše odgovaraju radnom mestu za koje su konkurisali. Ukoliko se odlučimo baš za tebe, šaljemo ti povratne informacije, na osnovu čega ulaziš u proces zapošljavanja. Kandidatima koji nisu izabrani, takođe prosleđujemo povratne informacije, najčešće putem e-mail-a.

Ukoliko si na razgovoru ostavio/la odličan utisak, a ipak nisi odmah angažovan/a, nastojaćemo da održimo kontakt sa tobom i pozvaćemo te čim se pojavi odgovarajuća upražnjena pozicija.

Celokupan proces zaposlenja traje okvirno nedelju dana. Nakon toga sagledavamo koje su to benzinske stanice na kojima ima slobodnih pozicija, a koje su najbliže tvom mestu stanovanja. Pre samog odlaska na benzinsku stanicu, prolaziš organizovanu obuku. Tu ćeš naučiti osnove posla, kako bi početak rada bio lak i uspešan.

DOBRO DOŠLI U NAŠ TIM!