Sakupljajte poene do kraja juna u Intersport i The Athlete’s foot radnjama

Samo do 30.6. možete da sakupljate bonus poene kupovinom u Intersport i The Athlete’s foot radnjama. Uz karticu lojalnosti Sa nama na putu, za svaku kupovinu ostvarujete cash back od 3% bonus poena.

Saznaj Više

Otvorena je modernizovana BS Žagubica

Povodom otvaranja modernizovane NIS Petrol benzinske stanice Žagubica, očekuju vas super pokloni. Za svaku transakciju dobijate poklon dobrodošlice – G-Drive žvake ili bombone po izboru!

Saznaj Više

Otvorena prva benzinska stanica na auto-putu Miloš Veliki

Posetite nas na benzinskoj stanici Sokolići koja se nalazi sa desne strane auto-puta iz pravca Beograda, pre naplatne rampe Preljina, i za svaku transakciju dobijate i poklon dobrodošlice – G-Drive žvake ili bombone po izboru.

Saznaj Više

NIS i Dina kartica za zadovoljstvo potrošača

Kompanija NIS uvela je, u saradnji sa bankom Poštanska štedionica, mogućnost podizanja gotovine uz Dina karticu, na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Uvođenjem ove usluge NIS još jednom potvrđuje svoju lidersku poziciju.

Saznaj Više

Četiri automobila Fiat 500 za verne NIS potrošače

Kompanija NIS uručila je glavne nagrade, automobile FIAT 500, srećnim dobitnicima nagradnih igara koje je priredila za svoje potrošače tokom novembra i decembra 2019. godine.

Saznaj Više

Nova Gazprom benzinska stanica Krnješevci

Nova benzinska stanica potrošačima nudi jedinstveno iskustvo kroz spoj savremenih tehnologija i vrhunskih proizvoda i usluga. Izgrađena je u skladu sa najvišim bezbednosnim i ekološkim standardima.

Saznaj Više

Još jedna vrhunski opremljena Gazprom benzinska stanica

Kompanija NIS nastavila je modernizaciju svoje maloprodajne mreže puštanjem u rad nove benzinske stanice Stari Banovci na autoputu Beograd-Novi Sad. Ovaj objekat predstavlja jedan od najsavremenijih benzinskih stanica u mreži Gazprom.

Saznaj Više

G-Drive Racing tim na Sajmu automobila u Beogradu

Na štandu kompanije NIS u hali 4 Beogradskog sajma svi ljubitelji automobilizma, kao i okupljeni predstavnici medija, imali su priliku da se upoznaju sa čuvenim ruskim sportistom Romanom Rusinovim.

Saznaj Više

Nova Gazprom benzinska stanica u Nišu

Mreža Gazprom benzinskih stanica bogatija je za još jedan maloprodajni objekat. Reč je o benzinskoj stanici u ulici Vojvode Mišića b.b. u Nišu. To je dvadeseta benzinska stanica Gazprom premijum brenda NIS-a u Srbiji.

Saznaj Više

Dobitnici kompanije NIS posetili Sankt Peterburg

U okviru G-Drive poklon akcije na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, koje je obezbedila kompanija NIS, dobitnici poklon-putovanja uživali su u trodnevnoj poseti Sankt Peterburgu.

Saznaj Više

G-Drive Racing – ELMS šampion za 2017. godinu

Tim G-Drive Racing odbranio je titulu u Evropskoj seriji Le-Man (ELMS) drugu godinu zaredom. Sezona Evropske serije Le-Man je završena 22. oktobra u portugalskom gradu Portimao.

Saznaj Više