Informiši se uz naše sajtove

Upoznaj NIS Petrol i Gazprom stanice

Upoznaj se sa našim gorivima i ostalim proizvodima na jednom mestu. Prati novosti o novim ponudama i promocijama, koje te očekuju na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama i uživaj u zanimljivim blog tekstovima.

nisgazprom.rs

Upoznaj Nisotec proizvode

Upoznaj naš brend motornih ulja i tehničkih tečnosti za automobile. Оvde pročitaj sve o našim kvalitetnim uljima i mazivima. Uživaj u svakom putovanju uz sigurnu podršku za tvoj automobil.

nisotec.eu

Prati nas na društvenim mrežama

@SaNamaNaPutuSrbija

Facebook stranica Sa nama na putu je destinacija za sve putnike i kupce na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Ovde možeš pronaći informacije o raznovrsnim proizvodima i uslugama, kao i novinama koje te čekaju na našim stanicama. Na stranici ćeš pronaći i zanimljiv i koristan sadržaj za vozače i ljubitelje automobila.

Poseti nas

@sanamanaputu

Instagram stranica Sa nama na putu je destinacija za sve ljubitelje putovanja. Ovde možeš pročitati sve informacije o proizvodima i uslugama koje pružamo, kao i o novostima koje su aktuelne na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Budi u toku sa zanimljivim sadržajem koji kreiramo za sve vozače, koji obožavaju putovanja kroz Srbiju.

Poseti nas

@gdrivesrbija

Instagram stranica G-Drive Srbija je stranica za sve ljubitelje moćnih automobila, goriva šampiona i scena sa trka izdržljivosti koje oduzimaju dah. Zaprati stranicu i prati moćan sadržaj iz sveta automobilizma.

Poseti nas

Zaprati naše YouTube kanale

Sa nama na putu

Naš YouTube kanal Sa nama na putu je posvećen putovanjima #krozsrbiju, informativnom sadržaju o automobilima i ponudama u okviru programa lojalnosti Sa nama na putu, kao i novostima na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Poseti nas

G-Drive Srbija

Naš YouTube kanal G-Drive Srbija je kreiran za sve ljubitelje moćnih automobila, goriva šampiona i uzbudljivih kadrova sa trka izdržljivosti koje oduzimaju dah. Pretplati se na kanal i prati moćan sadržaj iz sveta automobilizma.

Poseti nas

Preuzmi naše mobilne aplikacije

Uz NIS Petrol i Gazprom mobilne aplikacije, tvoje korisničko iskustvo prelazi na viši nivo. Plati gorivo bez odlaska na kasu, sakupljaj bonus poene i uživaj u svim pogodnostima koje aplikacije pružaju.

Tvoja „Sa nama na putu” kartica uvek uz tebe

Sakupljaj i koristi bonus poene za kupovinu goriva i ostalih proizvoda i usluga direktno sa svog telefona. Uživaj u specijalnim ponudama i akcijama i ostvari sjajne uštede.

Plati gorivo bez odlaska na kasu uz Drive.Go aplikaciju

Drive.Go mobilna aplikacija daje mogućnost plaćanja goriva na točionom mestu - brzo, jednostavno, sigurno i bez odlaska na kasu.

Neka tvoj biznis krene uz Gazprom card mobilnu aplikaciju

NIS Gazprom kartica za gorivo je namenjena NIS korporativnim klijentima, a aplikacija daje uvid u ostvarene uštede, izvršene transakcije, mapu benzinskih stanica, ali i u ostale aktuelnosti.

NIS Agro kartica

Iskoristi pogodnosti koje ti pruža „NIS Agro kartica“ mobilna aplikacija. Od sada NIS Agro kartica je digitalizovana i omogućava ti realizaciju svih pogodnosti direktno sa mobilnog telefona. Ostvari uštedu uz popuste za kupovinu goriva i ostalih proizvoda brzo i jednostavno.