Iskoristi jednostavnost nove opcije

Zato što smo uvek uz tebe, kreirali smo jednostavan proces prijavljivanja koji možeš da realizuješ putem Sa nama na putu mobilne aplikacije. Preuzmi najnoviju verziju aplikacije i u opciji „Više“ odaberi da želiš da dobiješ fiskalni račun na imejl adresu.

Da li je tvoja imejl adresa registrovana?

Ukoliko želiš da dobijaš elektronski račun, potrebno je da registruješ svoju imejl adresu. Ako tvoja imejl adresa nije registrovana, to možeš da uradiš veoma jednostavno u okviru Sa nama na putu aplikacije. Proveri na Profilu u Sa nama na putu aplikaciji da li imaš registrovanu imejl adresu i da li je ista ispravna.

Unesi imejl adresu na koju želiš da dobijaš fiskalni račun i dobićeš kod koji je potrebno da uneseš u odgovarajuće polje. Proces registracije se radi samo jednom, a ukoliko promeniš imejl adresu, možeš ponovo da pokreneš ovaj proces.

Smanjimo zajedno potrošnju papira - sačuvajmo prirodu

Pored toga što je proces elektronskog izdavanja računa brži i lakši, ovim putem značajno smanjujemo potrošnju papira i izloženost štetnim materijalima. Odabirom ove opcije čuvamo prirodu i jedni druge.

Ako se nakon prijavljivanja za ovu opciju predomisliš, u bilo kom trenutku možeš da se vratiš na mogućnost štampanja računa na kasi.