Poklon kartica

Poklon kartice u vrednosti od 1.000, 3.000 i 5.000 dinara, sada su dostupne na određenim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Možeš ih pokloniti tebi dragoj osobi, za kupovinu goriva i drugih proizvoda iz prodavnice i restorana, na našim benzinskim stanicama.

 

Saznaj Više

Poklon kartica za pravna lica

NIS poklon kartice idealan su izbor za sve poslovne prilike: kao motivacija zaposlenih, za važne datume, loyalty programe ili kao poklon za poslovne partnere. NIS poklon kartica je savršen poklon i idealno rešenje koje će vam uštedeti vreme.

Saznaj više

Elektronska naplata putarine (TAG)

Na izabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama možeš da kupiš uređaj za elektronsku naplatu putarine (TAG), koji će smanjiti gužve na auto-putevima i naplatnim rampama, a vozačima obezbediti kvalitetnu i udobnu vožnju.

Saznaj više

Craft piva

Najkvalitetnija zanatska piva, koja će svojim reskim i egzotičnim ukusima zadovoljiti i najveće probirljivce u svetu pivarstva, su stigla na NIS Petrol i Gazprom stanice! „Kabinet“, „Tron“, „Inat“, „Kompas“, „Libeeri“, „Razbeerbriga“, „Dogma“ i „Robokraft“ piva su iz svog širokog asortimana aroma i ukusa spremili pregršt čulnih iskustava koja će ispijanje piva učiniti nezaboravnim doživljajem.

Saznaj više

OPTI tečnost za stakla na točenje

Pored goriva vrhunskog kvaliteta na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, prvi na tržištu, obezbedili smo za tebe i automate sa OPTI tečnošću za stakla.

 

Saznaj Više

Gejming zona

Kvalitetni PC periferni uređaji za igranje igara visokih performansi su tu za još bolje igračko iskustvo!

Saznaj više

Xiaomi

Na izabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama možeš pronaći specijalnu ponudu Xiaomi slušalica, zvučnika, pametnih satova i mnogo drugih praktičnih uređaja za sebe ili svoje najbliže.

Saznaj više

PRIMEćeno je nešto novo!

Ekskluzivno, na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, pronađi hidrirajući napitak PRIME. U više različitih, uzbudljivih ukusa i u ograničenim količinama.

Saznaj više

Široka ponuda za ulja i maziva - na NIS Petrolu!

Na našim benzinskim stanicama može se naći nekoliko brendova koji su pod Texaco krovom. Ističu se: Texaco Delo, Texaco SUTO, Texaco Rando.

Saznaj više

Lilalu patkice

Na odabrane NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice stiglo je odabrano društvo – jato simpatičnih Lilalu patkica. Doleću nam u mnogo boja, uloga i oblika. Možeš li da ih sakupiš sve?

Saznaj više