Poklon kartica

Poklon kartice u vrednosti od 1.000, 3.000 i 5.000 dinara, sada su dostupne na određenim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Možeš ih pokloniti tebi dragoj osobi, za kupovinu goriva i drugih proizvoda iz prodavnice i restorana, na našim benzinskim stanicama.

 

Saznaj Više

Poklon kartica za pravna lica

NIS poklon kartice idealan su izbor za sve poslovne prilike: kao motivacija zaposlenih, za važne datume, loyalty programe ili kao poklon za poslovne partnere. NIS poklon kartica je savršen poklon i idealno rešenje koje će vam uštedeti vreme.

Saznaj više

Elektronska naplata putarine (TAG)

Na izabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama možeš da kupiš uređaj za elektronsku naplatu putarine (TAG), koji će smanjiti gužve na auto-putevima i naplatnim rampama, a vozačima obezbediti kvalitetnu i udobnu vožnju.

Saznaj više

Craft piva

Najkvalitetnija zanatska piva, koja će svojim reskim i egzotičnim ukusima zadovoljiti i najveće probirljivce u svetu pivarstva, su stigla na NIS Petrol i Gazprom stanice! „Kabinet“, „Tron“, „Inat“, „Kompas“, „Libeeri“, „Razbeerbriga“, „Dogma“ i „Robokraft“ piva su iz svog širokog asortimana aroma i ukusa spremili pregršt čulnih iskustava koja će ispijanje piva učiniti nezaboravnim doživljajem.

Saznaj više

OPTI tečnost za stakla na točenje

Pored goriva vrhunskog kvaliteta na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, prvi na tržištu, obezbedili smo za tebe i automate sa OPTI tečnošću za stakla.

 

Saznaj Više

Gejming zona

Kvalitetni PC periferni uređaji za igranje igara visokih performansi su tu za još bolje igračko iskustvo!

Saznaj više