Drive.Go

Drive.Go mobilna aplikacija je prva aplikacija u Srbiji koja ti pruža mogućnost plaćanja goriva – brzo, jednostavno i sigurno, bez odlaska na kasu. Plaćanje se obavlja na točionom mestu, iz automobila.

 

Saznaj Više

Restorani i prodavnice

Potreban ti je predah od duge vožnje ili kafa za poneti? Svrati do nas. U prijatnom ambijentu našeg restorana osećaćeš se kao kod kuće, a naša ponuda učiniće da mali predah bude pravo zadovoljstvo.

 

Saznaj više

Podizanje gotovine

Prilikom plaćanja računa Mastercard, Maestro ili Dina karticama, od sada možeš istovremeno da podignеš i gotov novac. Plaćanje uz podizanje keša pruža novi nivo pogodnosti i predstavlja komforno rešenje pristupa gotovini na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

 

Saznaj Više

Penzionerska kartica

U saradnji sa Republičkim fondom za penzijsko i invalidsko osiguranje omogućili smo specijalne pogodnosti svim korisnicima Penzionerske kartice. Prilikom kupovine na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama možeš da ostvariš popust do 3 din/l na kupovinu goriva kao i 3% popusta na proizvode iz prodavnice i restorana.

Saznaj više

Paketomat

U saradnji sa kurirskom službom D Express kreirali smo inovativnu i u Srbiji jedinstvenu uslugu u oblasti kurirskih usluga. Ova usluga ti omogućava da preuzmeš svoju pošiljku na benzinskoj stanici kada tebi odgovara: pouzdano, jednostavno i ugodno.

 

Saznaj Više

Perionice

Kako bi tvoje vozilo uvek bilo u punom sjaju, na određenim NIS Petrol i Gazprom stanicama na usluzi ti stoje dva tipa perionica – automatske perionice i Jet Wash (samouslužne perionice).

 

Saznaj više

IPS plaćanje

Nova funkcionalnost IPS plaćanja na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama daje ti mogućnost da natočeno gorivo, kao i svaki drugi račun, platiš za samo nekoliko trenutaka uz pomoć QR koda u svojoj m-banking aplikaciji.

 

Saznaj Više

Plaćanje mesečnih računa

Od sada možeš da platiš svoje mesečne račune sa oznakom NBS IPS QR i na našim benzinskim stanicama. Plaćanje možeš da izvršiš gotovinom, čekom, IPS Pokaži QR kodom ili NIS poklon karticom. Naknada iznosi 50 dinara, dok je za račune u iznosu od preko 5.000 dinara iznos naknade 1%.

Saznaj više

Оdloženo plaćanje

U saradnji sa Bankom Poštanska štedionica omogućili smo plaćanje na rate ili na odloženo Dina Post Card karticom Banke Poštanska štedionica. Kupi gorivo, robu i usluge na rate ili na odloženo bez kamate na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Saznaj Više

UnionPay plaćanje

Od sada pored plaćanja računa Mastercard, Maestro, Dina ili Visa karticom na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama možeš da platiš račun i UnionPay International karticama.

Saznaj više