Uživaj u pauzi sa ukusom

Kada dođe vreme za predah i potrebna ti je dodatna energija za nastavak putovanja, Drive Cafe ti nudi savršeno i slasno rešenje.

Pored velikog izbora grickalica, slanog i slatkog peciva, na odabranim benzinskim stanicama u ponudi imamo veliki izbor ukusnih, svežih i s ljubavlju pravljenih sendviča.

Ukusni sendviči za savršena putovanja

Na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama možeš pronaći dve vrste sendviča – pakovane Drive Cafe sendviče i sveže pripremljene sendviče.

Pakovani sendviči prave se od pažljivo biranih sastojaka, visokog kvaliteta. Pripremljeni su u specijalnim aparatima za pravljenje sendviča i oni uvek nose isti i proveren kvalitet. Sveže pripremljeni sendviči prave se svakog dana i odišu svežinom, koja prija tvojim čulima. Izbor je veliki, a na tebi je da odabereš sendvič po tvom ukusu.

Panini sendviči

Panini sendviči su ukusna avantura koja donosi tri različite ukusne varijante.

Prepoznatljiv spoj ćureće šunke i sira, sočna govedina u kombinaciji sa čedar sirom i ukusna piletina sa reskim plavim sirom, lepo su upakovani i spremni da aromama ispune tvoje putovanje.

Panini sa ćurećom šunkom
i sirom

Panini sa govedinom
i čedar sirom

Panini sa piletinom
i plavim sirom

Tost sendviči

Tost sendviče, pažljivo zapakovane kako bi ostali sveži i sočni, nudimo u tri slasne varijante, koje odlikuju veoma lepi ukusi.

Ćureća šunka sa masdamer sirom na pšeničnom hlebu, govedina sa senfom na pšeničnom hlebu i sendvič sa tunom i kukuruzom zalogaji su vredni svake tvoje avanture.

Sendvič sa ćurećom šunkom
i masdamer sirom
na pšeničnom hlebu

Sendvič sa pečenom govedinom sa senfom na pšeničnom hlebu

Sendvič sa tunom
i kukuruzom

Baget

Sendvič napravljen u hrskavom baget pecivu u sebi sadrži još hrskavije pileće štapiće, koji osim svoje uzbudljive teksture nose i bogat ukus.

Pakovani baget sendvič utoliće vašu glad u trenutku.

Baget pileći štapići

Sveže pripremljeni sendviči

Druga vrsta sendviča – sveže pripremljeni sendviči, mogu se pronaći na 13 benzinskih stanica širom zemlje. Sveži, od pažljivo biranih sastojaka visokog kvaliteta, ovi sendviči se prave svakog dana čime garantujemo njihovu svežinu i bogat ukus.

Ono što ih, pored svežine, neodoljivog ukusa i kvaliteta, dodatno krasi jeste veliki izbor različitih sastojaka za svačiji ukus.

Sendvič šunka i sir

Sendvič kajmak i pečenica

Italijanski sendvič pršuta

Losos sendvič sa krem sirom

Sendvič ćureća šunka i ementaler

Sendvič ćureća šunka i kozji sir

Kapreze sendvič

Sendvič "4 vrste sira"

Pakovani ili sveže pripremljeni sendviči – izbor je tvoj, a na nama je da svakoj tvojoj avanturi pružimo neočekivano gastronomsko iskustvo.

Benzinske stanice na kojima možeš pronaći sendviče: