Mapa

Pronađi najbližu NIS Petrol ili Gazprom benzinsku stanicu. Mapa sadrži sve neophodne informacije o benzinskim stanicama uz filtere za lakšu i bržu pretragu. U svakom trenutku, iskoristi najbrži način da stigneš do benzinske stanice i natočiš gorivo.

 

Saznaj Više

Goriva

Naša goriva obezbeđuju da motor i sistemi za gorivo ostanu što duže u optimalnom stanju. Uživaj u svakoj vožnji uz naša standardna i premijum goriva. Sve vrste goriva na našim benzinskim stanicama prolaze strogu i redovnu laboratorijsku kontrolu i odgovaraju evropskim standardima kvaliteta.

 

Saznaj Više

Proizvodi

Obezbedili smo širok spektar proizvoda koji će upotpuniti pauze tokom putovanja. Poklon kartice za privatna i pravna lica, uređaj za elektronsku naplatu putarine, craft piva i OPTI tečnosti za stakla će učiniti putovanje ugodnijim za tebe i tvoje saputnike.

Saznaj više

Usluge

Obezbedili smo širok spektar  usluga koje će olakšati svako tvoje putovanje. Drive.Go, Paketomat, IPS, podizanje gotovine, ukusna hrana iz naših restorana i prodavnica samo su neke iz širokog spektra usluga koje nudimo.

 

Saznaj Više

Aplikacije

Neka naše aplikacije podignu tvoje potrošačko iskustvo na viši nivo. One čine da kupovina i boravak na našim benzinskim stanicama budu lakši i efikasniji.  Naše aplikacije pružaju širok spektar mogućnosti poput sipanja goriva bez odlaska na kasu.

Saznaj Više

Zapošljavanje

Ljudi su najvažniji činilac uspeha, koji našoj kompaniji osigurava lidersku poziciju. Veličina kompanije i veliki broj zaposlenih, neprekidno otvara nove mogućnosti za kandidate koji žele da postanu deo našeg tima. Pošalji nam svoj CV i postani deo našeg tima!

 

Saznaj Više