Šta je kartica za gorivo?

NIS Gazprom kartica za gorivo pruža veliki izbor mogućnosti, kada je plaćanje u pitanju i to u skladu sa najvišim evropskim standardima. Može se koristiti na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama za kupovinu goriva i ostalih proizvoda i usluga. Naša kartica Vam daje mogućnost da koristite dodatne pogodnosti i ekskluzivne ponude kreirane za Vaše poslovanje.

saznajte više

Elektronska faktura

Na raspolaganju Vam je usluga dostavljanja faktura elektronskim putem. Ova usluga je pogodna, jer pruža mogućnost brže komunikacije i bolje organizacije Vašeg poslovanja.

Saznajte Više

Pranje automobila

Neka vozila Vaše kompanije uvek sijaju punim sjajem. U saradnji sa Maris d.o.o, pripremili smo za Vas dodatnu uslugu pranja vozila u auto-perionicama, uz našu karticu za gorivo.

Saznajte Više

Elektronska naplata putarine (TAG)

Izbegnite gužve na auto-putevima i naplatnim rampama i pružite sebi kvalitetniju i udobniju vožnju.

Saznajte Više

Zamena i popravka stakla

Omogućili smo Vam 15% popusta na zamenu i popravku stakla na Vašem vozilu u saradnji sa našim partnerom - Carglass servisom.

Saznajte Više

Pomoć na putu

Ukoliko je tokom Vašeg putovanja došlo do kvara, saobraćajne nezgode, oštećenja ili nekog drugog nepredviđenog događaja, možete pozvati Korisnički centar COFUS asistencije i u najkraćem mogućem roku biće Vam pružena adekvatna pomoć.

Saznajte Više

Za nove korisnike

Uštedite vreme i novac korišćenjem NIS Gazprom kartice za gorivo - uživajte u ponudama koje kreiramo posebno za Vas.

saznajte više

NIS Gazprom lični kabinet

Vašom karticom možete upravljati putem NIS Gazprom ličnog kabineta, i to sa bilo kog računara. Na taj način možete u svakom trenutku imati pregled svih izdatih kartica, pratiti njihove limite i tipove goriva, biti u toku sa transakcijama u realnom vremenu i dobiti čitav niz korisnih izveštaja o potrošnji i prometu po karticama.

saznajte više

Aplikacija Gazprom card

Preuzmite aplikaciju Gazprom card sa Google Play Store i Apple App Store platformi i svoje poslovanje učinite bržim i jednostavnijim. Iskoristite sve pogodnosti koje Vam nudi naša NIS Gazprom kartica, preko aplikacije Gazprom card.

saznajte više

Prodajne kancelarije

Želimo da budemo blizu Vas i zato širimo našu mrežu u zemlji i regionu. Naša predstavništva se nalaze u svim većim gradovima Srbije, kao i u zemljama u regionu.

saznajte više

Pitanja i odgovori

Saznajte sve što Vas zanima o našoj NIS Gazprom kartici za gorivo. U svakom trenutku Vam je dostupan i naš Call centar 08 0000 8888.

saznajte više