Qr code image

Nikad lakše do ušteda

Učlani se, ONLINE i BESPLATNO, putem Sa nama na putu aplikacije u program lojalnosti broj 1* za vozače u Srbiji.

Sakupljaj, koristi bonus poene i uživaj u specijalnim popustima na gorivo, Drive Cafe kafu i proizvode iz naših specijalnih ponuda.

Bonus poeni se obračunavaju nakon svake kupovine, a stanje sakupljenih poena možeš u svakom trenutku da proveriš putem mobilne aplikacije Sa nama na putu.

saznaj više

Uštedi na gorivu

Kao članu programa lojalnosti Sa nama na putu, kupovina na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, donosi ti uštedu do 6 din/l, u vidu bonus poena**.

Sakupljaj bonus poene prilikom svake kupovine i iskoristi ih kada ti poželiš da umanjiš svoj naredni račun.

Postani član i pređi više kilometara uz Sa nama na putu.

saznaj više
Nivo programaKoličina goriva (lit)Ušteda (din)***Ušteda (km)****
SREBRO40 lit120 din10 km
ZLATO50 lit225 din20 km
PLATINA70 lit420 din37 km
Video

Učlani se besplatno online u Sa nama na putu program lojalnosti

Iskoristi 20% popusta na vrhunsku italijansku kafu

Da li si probao našu Drive Cafe kafu? Izaberi jednu od 3 veličine i kao član programa lojalnosti ostvari popust od 20%.

Espresso, cappuccino, latte ili neki drugi topli napitak, za poneti ili dok si na pauzi – šta god da je tvoj izbor, savršena kombinacija odabranih sorti kafe, učiniće tvoje putovanje hedonističkom avanturom.

Uživaj u vrhunskom kvalitetu kafe iz najstarije italijanske pržionice.

Isti kvalitet na više od 300 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica, gde god da te put navede – u najvećem coffee shopu u Srbiji.

Saznaj više

Sakupljaj kupone uz Sa nama na putu program lojalnosti

Pored stalnih popusta kao član Sa nama na putu programa lojalnosti možeš da iskoristiš nove pogodnosti. Nova funkcionalnost programa broj jedan za vozače u Srbiji ti pruža da kupovinom određenih proizvoda sakupljaš kupone i osvojiš poklon vaučere.

Saznaj više

Ostvari do 50% popusta na proizvode iz specijalnih ponuda

Budi u toku sa aktuelnim ponudama u okviru kojih, kao član programa lojalnosti, možeš da ostvariš i do 50% popusta. Sa nama na putu kartica ti otvara svet specijalnih popusta i super ponuda na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

saznaj više

Upoznaj naše partnere

Kao deo programa lojalnosti Sa nama na putu, postaješ privilegovan kupac i kod naših partnera.

Kupujući kod njih, ostvaruješ bonus poene na svojoj kartici koje kasnije možeš da iskoristiš za kupovinu goriva i umanjenje računa na našim benzinskim stanicama.

Saznaj više

Dodatne saradnje programa lojalnosti „Sa nama na putu“

Vrhunska zaštita za tvoj auto

Pored toga što zatamnjena stakla pružaju visok stepen toplotne i UV zaštite, učiniće da tvoj auto izgleda modernije i da bude zaštićen. Iskoristi cash back do 15% u vidu bonus poena uz ponudu Black Glass servisa.

Specijalizovani servis Black Glass posluje kao lider u ugradnji folija u Beogradu od 2006. godine. Istovremeno, jedini je servis u Srbiji koji poseduje licencu Llumar, američkog proizvođača br. 1 po kvalitetu i obimu proizvodnje folija u svetu.

Saznaj više

Kako da postaneš član „Sa nama na putu“ programa

  • 1. Preuzmi aplikaciju Sa nama na putu
  • 2. Popuni online formu ličnim podacima
  • 3. Već danas uživaj u brojnim pogodnostima

*Program lojalnosti sa najvećim brojem registrovanih korisnika, u kategoriji programa lojalnosti kompanija koje se bave prometom naftnih derivata u Srbiji.

**Ušteda od 6 dinara po litru goriva se odnosi na kupovinu G-Drive 100 i G-Drive dizel goriva putem programa lojalnosti Sa nama na putu sa nivoom Platina, a pripisuje se u vidu bonus poena. 1 bonus poen = 1 dinar.

***Ušteda se odnosi na kupovinu G-Drive 100 ili G-Drive dizel goriva u okviru programa lojalnosti Sa nama na putu, a pripisuje se u vidu bonus poena. 1 bonus poen = 1 dinar.

****Ušteda u kilometrima se odnosi na procenu broja kilometara koje potrošač može da pređe, uzimajući u obzir prosečnu cenu G-Drive dizel goriva na dan 11.6.2021. i pretpostavljenu potrošnju vozila 7 lit/100 km.