Svi putevi vode
u Drive Cafe

Postoje duga i kratka putovanja. Ima onih jednostavnih staza, kao i komplikovanijih… Ponekad nam je potreban kratak predah. Katkad i duža pauza. Ali svi putevi, bez izuzetka, imaju jednu zajedničku destinaciju – Drive Cafe.

Drive Cafe je najveći coffee shop u Srbiji. Naći će se na svakoj strani sveta i u kom god pravcu da kreneš – na više od 300 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica širom zemlje.

Susret sa Drive Cafe restoranima i prodavnicama počinje šoljicom kafe, a nastavlja se pustolovinom kroz fantastičnu ponudu hrane i napitaka, koji će uneti svežinu kako u kraća, tako i u sva tvoja duža putovanja.

Sve što je potrebno za savršen predah

Uživaj u italijanskoj kafi vrhunskog kvaliteta, kao i u drugim toplim i hladnim napicima.

U prijatnom ambijentu Drive Cafe restorana očekuje te veliki izbor grickalica i slatkiša, slanih i slatkih peciva i sveže pripremljene hrane.

U ponudi imamo i različita higijenska sredstva, kao i mnoštvo proizvoda za održavanje i negu automobila.

Široku ponudu i asortiman proizvoda Drive Cafe prodavnica i restorana možeš upoznati i istražiti na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama širom zemlje. Spremili smo i brojne, kontinuirane promocije i akcije, uz koje ćeš uštedeti, a dolazak u Drive Cafe restorane postaće deo tvoje svakodnevne rutine na putovanjima.

Možda te dodatno interesuje

Kafa

Saznaj sve o vrhunskoj kafi, napravljenoj po italijanskoj recepturi, u kojoj možeš uživati na našim benzinskim stanicama.

saznaj više

Sendviči

Bogata ponuda raznovrsnih sendviča za svačiji ukus i svaku priliku, sa sastojcima koji rasplamsavaju tvoja čula.

saznaj više

Burgeri

Uživaj u jednom od najatraktivnijih jela sa roštilja - fantastičnim burgerima, i pronađi ih na našim odabranim benzinskim stanicama.

saznaj više

Peciva

Topla, sveža, iznutra mekana, a spolja hrskava - naša peciva su odličan izbor za početak savršenog dana.

saznaj više

Grickalice

Bilo da je tvoje putovanje dugo ili kratko, zabava je zagarantovana uz naše fantastične grickalice.

saznaj više

Raw barovi

Pronađi sirovu energiju prirode, upotpunjenu vrhunskim ukusima egzotike i nadoknadi potrebnu snagu tokom puta.

saznaj više