Pauza na putu za konkretan obrok

Osećaš glad i želiš da pojedeš nešto s nogu? Ali ne tek da pregrizeš, već nešto ukusno i još vruće…

Ispuni sebi želju sveže pripremljenim i živopisno serviranim Drive Cafe hot-dogom.

Brz obrok pun ukusa

Drive Cafe hot-dog i dupli hot-dog su savršen izbor za brz obrok, kada vreme nije na tvojoj strani. Spremamo ih po tradicionalnoj švedskoj recepturi iz 1932. godine. Uživanje u hot-dogu i duplom hot-dogu od čak 71% junećeg mesa upotpunjuju naši prelivi – kečap, majonez, senf i američki sos.

Bićemo slobodni da kažemo da su jedinstveni. Možeš ih pronaći na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama širom zemlje.

Probaj. A onda nam se vrati po još.

Svetsko jelo na domaćim putevima

Hot-dog je jelo koje je obišlo ceo svet i odomaćilo se u mnogim državama, ali je slavu doživelo pre svega na ulicama Amerike, gde je poznato kao jedna od najdražih poslastica.

Svoje putešestvije hot-dog je nastavio i na našim putevima. Sada privlači veliki broj ljubitelja dobrog zalogaja i poziva vas da nam se pridružite na odabranim benzinskim stanicama.

Dupli Hot-Dog za dvostruko više uživanja

Kada misliš da ti jedan hot-dog neće biti dovoljan, tu je naš izvrsni dupli hot-dog! Dve viršle, dvostruko više sočnih preliva i mogućih kombinacija doneće ti duplo više uživanja u ukusima koji će začiniti tvoje putovanje.

Brza, a idealna mera kvalitetnog, nezaboravnog ukusa! Drive Cafe hot-dog i dupli hot-dog su ti sada nadohvat ruke – na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.