Pauza na putu dobija uzbudljiviji ukus

Osećaš glad i želiš da pojedeš nešto s nogu? Ipak, ne želiš baš bilo šta, već nešto ukusno, vruće, hrskavo i mirisno… Ispuni sebi želju uz sveže pripremljen i pažljivo serviran Drive Cafe hot-dog.

Brz obrok pun ukusa

Upakovan u baget pripremljen specijalno za hot-dog, Drive Cafe hot-dog savršen je izbor za brz obrok, kada vreme nije na tvojoj strani. Za celokupno uživanje u ovom obroku, obezbedili smo i slasne prelive u vidu kečapa, majoneza, senfa i američkog sosa. Pripreman po tradicionalnoj švedskoj recepturi iz 1932. godine, ovaj hot-dog je izuzetan i zbog činjenice da sadrži čak 71% junećeg mesa.

Naš ukusni hot-dog možeš pronaći na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama širom zemlje – probaj ga i saznaj zašto se smatra jednom od najukusnijih đakonija brze hrane.

Svetsko jelo na domaćim putevima

Hot-dog je jelo koje je obišlo ceo svet i odomaćilo se u mnogim državama, ali je slavu doživelo pre svega na ulicama Amerike, gde je poznato kao jedna od najdražih poslastica.

Svoje putešestvije hot-dog je nastavio i na našim putevima. Sada privlači veliki broj ljubitelja dobrog zalogaja i poziva vas da nam se pridružite na odabranim benzinskim stanicama.

Svi oni koji vole ukusan zalogaj su dobrodošli!
Poseti nas na odabranim benzinskim stanicama i uživaj u sveže pripremljenim Drive Cafe hot-dogovima.