Osveženje puno energije

Razbudi se tokom jutarnje gužve i napuni baterije tokom svakog putovanja. Uživaj u moćnim ukusima i privlačnim aromama naših energetskih pića. G-Drive energetska pića su najprodavanija energetska pića na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.

Snaga je u dobrom balansu

G-Drive Energy Drink sadrži izbalansiranu količinu taurina i kofeina. Taurin direktno utiče na povećanje energije tokom vožnje, dok je kofein odgovoran za povećan stepen budnosti, što je naročito značajno tokom dugih noćnih vožnji.

Odabrane sirovine

G-Drive energetski napici su pasterizovani, a sve sirovine za njihovu proizvodnju nabavljamo od dva najveća svetska proizvođača baza bezalkoholnih pića, Wild i Döhler.

Original

Izvorni ukus energije za sve iskusne vozače. Klasičan i poznat ukus koji te čini odmornim tokom vožnje.

Višnja

Odličan izbor za sve ljubitelje snažnih voćnih ukusa. Zavodljiva višnja pomaže da zadržiš koncentraciju tokom putovanja.

Mango i guava

Moćan, egzotičan ukus je pravi izbor za sve one koji žele da probaju nešto novo i drugačije. Ova kombinacija će ti pružićeti dodatnu energiju na svakom putu.

Kupina

Ukus kupine je prava stvar za sve sladokusce. Dobar izbor za energetsku dopunu, jer brzo stvara osećaj povećane energije.